Vildmeddans

Vildmeddans

Prisniveau

Kr. 2.999 - 8.999

Hjemby

Områder

Varighed

Typisk 2 gange 30 minutter

Profil

Vi er en professionel duo - sammensat af 2 erfarne musikere - som har en vision om at opfylde et stort ønske hos de mange danskere, der hvert år trofast følger TV2`s udsendelser om “vild med dans”. Hvorfor prøver I ikke selv at være på dansegulvet?

Vi består af et “orkester” - også kaldet Torben, der spiller på et meget alsidigt keyboard. Som kan lyde som en lille jazztrio eller et 30-mands stort orkester, med kor!

Derudover har vi en sangerinde, Ewa, som har en baggrund som professionel solist i Polen.

Vi tilbyder at spille op til dans , koncentreret omkring ”standarddanse” o.l. (Engelsk vals, Tango, Samba, Rumba o.s.v. o.s.v). Hvis stemningen er der, kan vi også slå over i noget lidt "vildere", som f.eks. Lambada, Twist og Jive.

Det vil f.eks. være en aften, hvor publikum, under eller efter en god middag, kaster sig ud i det bedste de har lært på dansegulvet 😅

Vi har allerede modtaget adskillige flotte anmeldelser, f.eks. f.eks.

***** Perfekt (Anmeldt af Klaus Kesje)

Pianisten Torben og sangerinden Ewa spillede og sang for et krævende selskab, heraf flere musikudøvende mennesker, hvilket de klarede til UG med kryds og slange! Alle blev suverænt underholdt af formidabelt spil, og en tilsvarende fremragende sangerinde.”

***** Dejlig oplevelse (Anmeldt af Vibeke Sørensen)

Vi havde en rigtig dejlig oplevelse, dejlig musik og skøn sangerinde, alt passede perfekt til vores arrangement og var fint afstemt.

Kontakt Vildmeddans

Kontakt Vildmeddans via formularen her, så vil Vildmeddans vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.