Find visesanger i Aalborg her

Shane Morkin

En koncert med Shane Morkin...ET FORRYGENDE VISESHOW!
Festivals, spillesteder, musikforeninger, konferencer og kirker årsmøder...
Klubber, KIRKE...

Hjemby
Hobro
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.500
Vis kunstnerprofil

Bess'

Hvis man kan lide viser, sange og ballader fra Irland, Skotland og England, som eksempelvis The Dubliners, Christy More og Mary Black ofte har sung...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil

Krabbes VISEVERSHUS

Krabbes VISEVERSHUS er et
Musikalsk poetisk kurbad med humor , eftertanke og glimt i øjet .v...

Hjemby
Morud
Prisniveau
Kr. 2.600 - 5.300
Vis kunstnerprofil

Frække viser m Frederik Pustelnik

Er du til frække viser og humor under bæltestedet, så er Frederik Pustelnik lige noget til din fest. Han synger gamle frække viser med sin guitar, ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

HALFDANSKERNE

Med kontrabas, harmonika, guitar og to stærke stemmer går HALFDANSKERNE på scenen og leverer et morsomt og musikalsk show, som altid mødes med kæmp...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 9.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Kristian Bach

Dansksproget originalmusik i genren singer-songwriter, med rødder i folk, country og blues, og med tråde til den danske visesangstradition. Snart 2...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil

Viser mellem sjov og alvor

Elegant sang og akustisk guitar uden - eller med kun meget diskret elektrisk forstærkning.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, der er blandt landets største og mest interessante, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Ideén bag portalen har været at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere således at personer, som er på jagt efter ideel musik og underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men derimod en portal der samler alle mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen for at booke dygtige kunstnere.

Det brede udvalg strækker sig fra serveringsteater til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af bands indenfor mange relevante genrer, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er manden bag portalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så har man også gode muligheder for i god tid at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din personlige profil, og derefter vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du leder efter den bedste underholdning til din næste fest eller du er kunstner, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...