Find visesanger tæt på Augustenborg her

5.0

Mads Westfall

Mads Westfall er en af landets førende visesangere, kendt fra trioen Halfdanskerne. Han er også en fremragende solist, som med sin guitar, sin smu...

Kategori
Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der er en af Danmarks største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, unge som gamle.

Formålet med denne portal har været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at folk, som leder efter ideel musik & underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod bookingportalen hvor mulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra ballonklovne til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har vi et udvalg af bands indenfor mange genrer, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være en portal mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der et community på Facebook, som konstant stiger, hvor de besøgende følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at kunstneren bookes direkte, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt inden en event eller fest at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...