Find visesanger tæt på Bylderup-Bov her

Krabbes VISEVERSHUS

Krabbes VISEVERSHUS er et
Musikalsk poetisk kurbad med humor , eftertanke og glimt i øjet .v...

Hjemby
Morud
Prisniveau
Kr. 2.600 - 5.300
Vis kunstnerprofil

Frække viser m Frederik Pustelnik

Er du til frække viser og humor under bæltestedet, så er Frederik Pustelnik lige noget til din fest. Han synger gamle frække viser med sin guitar, ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Bess'

Hvis man kan lide viser, sange og ballader fra Irland, Skotland og England, som eksempelvis The Dubliners, Christy More og Mary Black ofte har sung...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil

Shane Morkin

En koncert med Shane Morkin...ET FORRYGENDE VISESHOW!
Festivals, spillesteder, musikforeninger, konferencer og kirker årsmøder...
Klubber, KIRKE...

Hjemby
Hobro
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.500
Vis kunstnerprofil

HALFDANSKERNE

Med kontrabas, harmonika, guitar og to stærke stemmer går HALFDANSKERNE på scenen og leverer et morsomt og musikalsk show, som altid mødes med kæmp...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 9.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Kristian Bach

Dansksproget originalmusik i genren singer-songwriter, med rødder i folk, country og blues, og med tråde til den danske visesangstradition. Snart 2...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil

Viser mellem sjov og alvor

Elegant sang og akustisk guitar uden - eller med kun meget diskret elektrisk forstærkning.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, for alt hvad der sker indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere så folk på jagt efter den perfekte underholdning & musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra gebyrer til administration etc.. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage og booker underholdende kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra voksentrylleri til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Tillige har vi et stort udvalg af musikere og bands indenfor alle interessante kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde ideer til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Desuden er der et voksende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...