Find visesanger tæt på Eskilstrup her

5.0

HALFDANSKERNE

Med kontrabas, harmonika, guitar og to stærke stemmer går HALFDANSKERNE på scenen og leverer et morsomt og musikalsk show, som altid mødes med kæmp...

Kategori
Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 10.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Bess'

Hvis man kan lide viser, sange og ballader fra Irland, Skotland og England, som eksempelvis The Dubliners, Christy More og Mary Black ofte har sung...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt Danmarks største og mest interessante portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, events og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere således at folk, der søger efter god musik og underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra gebyrer til administration etc.. Eventzonen er bookingportalen, der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere.

Det brede sortiment strækker sig fra voksentrylleri til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og han har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være samlingspunktet mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af personer, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er der også mulighed for på forhånd at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til din næste fest eller event, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...