Find visesanger nær Frederiksberg her

Der er desværre ingen kunstnere under Find visesanger nær Frederiksberg her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen er en portal til booking, som hører til blandt Danmarks største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Idegrundlaget for portalen er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere således at folk, på jagt efter god underholdning og musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet en portal hvor mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra ældreunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare samlingspunktet, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er der også mulighed for på forhånd at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...