Find visesanger nær Gråsten her

Der er desværre ingen kunstnere under Find visesanger nær Gråsten her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen , for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for firmaer, voksne som børn.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med denne portal lige fra begyndelsen, og det indenfor alle relevante kategorier, så folk som leder efter den ideelle musik og underholdning, kan søge det de leder efter ét sted og det uden at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen for at booke vores dygtige kunstnere.

Vores udvalg dækker fra dansere til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et udvalg af musikere indenfor rigtig mange genrer, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen er mere end bare samlingspunktet, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er der også gode muligheder for inden en event at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din profil, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så bør du vælge Eventzonen, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...