Find visesanger tæt på Greve her

5.0

Mads Westfall

Mads Westfall er en af landets førende visesangere, kendt fra trioen Halfdanskerne. Han er også en fremragende solist, som med sin guitar, sin smu...

Kategori
Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt Danmarks største og mest interessante bookingportaler, hvor du kan finde alle væsentlige former for kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så danskere der er på jagt efter helstøbt underholdning og musik kun skal søge ét sted, uden det resulterer i ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi portalen har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra cirkusklovne og -artister til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. I tillæg har vi et bredt udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen.dk, og Mogens har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen er mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så har du også mulighed for forinden at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du søger god underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så vælg Eventzonen. Det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...