Find visesanger nær Holbæk her

HALFDANSKERNE

Med kontrabas, harmonika, guitar og to stærke stemmer går HALFDANSKERNE på scenen og leverer et morsomt og musikalsk show, som altid mødes med kæmp...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 9.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Kristian Bach

Dansksproget originalmusik i genren singer-songwriter, med rødder i folk, country og blues, og med tråde til den danske visesangstradition. Snart 2...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil

Viser mellem sjov og alvor

Elegant sang og akustisk guitar uden - eller med kun meget diskret elektrisk forstærkning.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Frække viser m Frederik Pustelnik

Er du til frække viser og humor under bæltestedet, så er Frederik Pustelnik lige noget til din fest. Han synger gamle frække viser med sin guitar, ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Krabbes VISEVERSHUS

Krabbes VISEVERSHUS er et
Musikalsk poetisk kurbad med humor , eftertanke og glimt i øjet .v...

Hjemby
Morud
Prisniveau
Kr. 2.600 - 5.300
Vis kunstnerprofil

Bess'

Hvis man kan lide viser, sange og ballader fra Irland, Skotland og England, som eksempelvis The Dubliners, Christy More og Mary Black ofte har sung...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil

Shane Morkin

En koncert med Shane Morkin...ET FORRYGENDE VISESHOW!
Festivals, spillesteder, musikforeninger, konferencer og kirker årsmøder...
Klubber, KIRKE...

Hjemby
Hobro
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.500
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt alle former for underholdning indenfor fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været idegrundlaget med denne portal fra starten, og det indenfor enhver betydelig kategori, så personer som leder efter den helstøbte underholdning & musik, kun skal søge ét enkelt sted, og det uden det fører til yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er den bookingportal, som samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen og booker dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra cirkusartister til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er mere end portalen, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af folk, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er der også god mulighed for på forhånd at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du leder efter god underholdning til din næste event eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...