Find visesanger nær Horsens her

5.0

Mads Westfall

Mads Westfall er en af landets førende visesangere, kendt fra trioen Halfdanskerne. Han er også en fremragende solist, som med sin guitar, sin smu...

Kategori
Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, der er en af Danmarks største og mest interessante, kort sagt alle typer underholdning indenfor fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Formålet med bookingportalen har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere således at personer, som søger efter ideel musik og underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det resulterer i yderligere gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men den portal der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Det brede udvalg strækker sig fra børnetrylleri til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har i tillæg et udvalg af bands indenfor enhver genre, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen, og Mogens har masser af kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er mere end blot portalen, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget en blog med inspiration til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er der også gode muligheder for på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Vil du herefter ikke have en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...