Find visesanger nær Kongens Lyngby her

HALFDANSKERNE

Med kontrabas, harmonika, guitar og to stærke stemmer går HALFDANSKERNE på scenen og leverer et morsomt og musikalsk show, som altid mødes med kæmp...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 9.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Kristian Bach

Dansksproget originalmusik i genren singer-songwriter, med rødder i folk, country og blues, og med tråde til den danske visesangstradition. Snart 2...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil

Viser mellem sjov og alvor

Elegant sang og akustisk guitar uden - eller med kun meget diskret elektrisk forstærkning.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Frække viser m Frederik Pustelnik

Er du til frække viser og humor under bæltestedet, så er Frederik Pustelnik lige noget til din fest. Han synger gamle frække viser med sin guitar, ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Krabbes VISEVERSHUS

Krabbes VISEVERSHUS er et
Musikalsk poetisk kurbad med humor , eftertanke og glimt i øjet .v...

Hjemby
Morud
Prisniveau
Kr. 2.600 - 5.300
Vis kunstnerprofil

Bess'

Hvis man kan lide viser, sange og ballader fra Irland, Skotland og England, som eksempelvis The Dubliners, Christy More og Mary Black ofte har sung...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil

Shane Morkin

En koncert med Shane Morkin...ET FORRYGENDE VISESHOW!
Festivals, spillesteder, musikforeninger, konferencer og kirker årsmøder...
Klubber, KIRKE...

Hjemby
Hobro
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.500
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Idegrundlaget for denne portal har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så danskere der søger ideel underholdning & musik kan søge det de leder efter ét sted og uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod en portal der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer igen og booker vores underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra børneunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har derudover et udvalg af bands indenfor mange relevante kategorier, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag bookingportalen, og han har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære bookingsystem til underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem kunder og entertainere, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af personer, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vil du herefter ikke have en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter god underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...