Find visesanger nær Løgstør her

Shane Morkin

En koncert med Shane Morkin...ET FORRYGENDE VISESHOW!
Festivals, spillesteder, musikforeninger, konferencer og kirker årsmøder...
Klubber, KIRKE...

Hjemby
Hobro
Vis kunstnerprofil
5.0

Bess'

Hvis man kan lide viser, sange og ballader fra Irland, Skotland og England, som eksempelvis The Dubliners, Christy More og Mary Black ofte har sung...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil

Krabbes VISEVERSHUS

Krabbes VISEVERSHUS er et
Musikalsk poetisk kurbad med humor , eftertanke og glimt i øjet .v...

Hjemby
Morud
Vis kunstnerprofil

Frække viser m Frederik Pustelnik

Er du til frække viser og humor under bæltestedet, så er Frederik Pustelnik lige noget til din fest. Han synger gamle frække viser med sin guitar, ...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil
5.0

HALFDANSKERNE

Med kontrabas, harmonika, guitar og to stærke stemmer går HALFDANSKERNE på scenen og leverer et morsomt og musikalsk show, som altid mødes med kæmp...

Kategori
Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 10.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil

Viser mellem sjov og alvor

Elegant sang og akustisk guitar uden - eller med kun meget diskret elektrisk forstærkning.

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Kristian Bach

Dansksproget originalmusik i genren singer-songwriter, med rødder i folk, country og blues, og med tråde til den danske visesangstradition. Snart 2...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, hvor man finder alle betydelige genrer indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Bookingportalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere således at danskere, på jagt efter god underholdning & musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer igen for at booke dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra close-up trylleri til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. I tillæg har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen.dk, og Mogens har stor erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. At skabe landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end blot portalen, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog med gode ideer til alt indenfor events og fester. Desuden er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så har man også gode muligheder for på forhånd at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger god underholdning til dit næste arrangement, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...