Find visesanger nær Nørre Alslev her

Der er desværre ingen kunstnere under Find visesanger nær Nørre Alslev her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen er en portal til booking, der er blandt landets største og mest interessante, for alt det der sker indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for private, unge som gamle.

Portalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere så danskere på jagt efter den perfekte underholdning & musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét sted og det uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Vores store sortiment dækker fra konferenciers til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har tillige et stort udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange interessante genrer, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen være meget mere end bare en portal, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Desuden er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt på forhånd at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...