Find visesanger nær Nykøbing Falster her

Kristian Bach

Dansksproget originalmusik i genren singer-songwriter, med rødder i folk, country og blues, og med tråde til den danske visesangstradition. Snart 2...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil

Viser mellem sjov og alvor

Elegant sang og akustisk guitar uden - eller med kun meget diskret elektrisk forstærkning.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

HALFDANSKERNE

Med kontrabas, harmonika, guitar og to stærke stemmer går HALFDANSKERNE på scenen og leverer et morsomt og musikalsk show, som altid mødes med kæmp...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 9.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Frække viser m Frederik Pustelnik

Er du til frække viser og humor under bæltestedet, så er Frederik Pustelnik lige noget til din fest. Han synger gamle frække viser med sin guitar, ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Krabbes VISEVERSHUS

Krabbes VISEVERSHUS er et
Musikalsk poetisk kurbad med humor , eftertanke og glimt i øjet .v...

Hjemby
Morud
Prisniveau
Kr. 2.600 - 5.300
Vis kunstnerprofil

Bess'

Hvis man kan lide viser, sange og ballader fra Irland, Skotland og England, som eksempelvis The Dubliners, Christy More og Mary Black ofte har sung...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil

Shane Morkin

En koncert med Shane Morkin...ET FORRYGENDE VISESHOW!
Festivals, spillesteder, musikforeninger, konferencer og kirker årsmøder...
Klubber, KIRKE...

Hjemby
Hobro
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, hvor du finder alle væsentlige typer god underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Idegrundlaget for bookingportalen er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så danskere på jagt efter perfekt musik og underholdning kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet en portal der samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra ældreunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Eventzonen har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle former underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end et samlingspunkt, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er desuden et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter en video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...