Find visesanger tæt på Randers her

Der er desværre ingen kunstnere under Find visesanger tæt på Randers her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er en portal til booking, der er en af Danmarks største og mest interessante, kort sagt alle betydelige typer underholdning indenfor events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Ideén bag portalen har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere så personer, der søger efter den ideelle musik & underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det resulterer i yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra serveringsteater til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stor erfaring med booking af alle typer underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen være meget mere end blot samlingspunktet, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Desuden er der et community på Facebook, som konstant vokser, hvor brugerne følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så har man også god mulighed for inden en event eller fest at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller leder efter den bedste underholdning til din næste fest eller event, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...