Find visesanger nær Ribe her

Der er desværre ingen kunstnere under Find visesanger nær Ribe her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt Danmarks største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været ideén med portalen lige fra starten, og det indenfor alle væsentlige kategorier, så danskere der er på jagt efter den ideelle underholdning og musik, kun skal lede ét sted, uden det medfører ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet bookingportalen der samler valgmulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra komikere til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Desuden er der et voksende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt inden en event at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige profilside. Har du video på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du leder efter underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...