Find visesanger tæt på Rødovre her

Kristian Bach

Dansksproget originalmusik i genren singer-songwriter, med rødder i folk, country og blues, og med tråde til den danske visesangstradition. Snart 2...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil

Viser mellem sjov og alvor

Elegant sang og akustisk guitar uden - eller med kun meget diskret elektrisk forstærkning.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

HALFDANSKERNE

Med kontrabas, harmonika, guitar og to stærke stemmer går HALFDANSKERNE på scenen og leverer et morsomt og musikalsk show, som altid mødes med kæmp...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 9.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Frække viser m Frederik Pustelnik

Er du til frække viser og humor under bæltestedet, så er Frederik Pustelnik lige noget til din fest. Han synger gamle frække viser med sin guitar, ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Krabbes VISEVERSHUS

Krabbes VISEVERSHUS er et
Musikalsk poetisk kurbad med humor , eftertanke og glimt i øjet .v...

Hjemby
Morud
Prisniveau
Kr. 2.600 - 5.300
Vis kunstnerprofil

Bess'

Hvis man kan lide viser, sange og ballader fra Irland, Skotland og England, som eksempelvis The Dubliners, Christy More og Mary Black ofte har sung...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil

Shane Morkin

En koncert med Shane Morkin...ET FORRYGENDE VISESHOW!
Festivals, spillesteder, musikforeninger, konferencer og kirker årsmøder...
Klubber, KIRKE...

Hjemby
Hobro
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt landets største og mest spændende portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Ideén bag bookingportalen er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så folk på jagt efter helstøbt musik og underholdning ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod portalen der samler mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige kunstnere.

Vores store sortiment dækker fra serveringsteater til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger god underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...