Find visesanger tæt på Roskilde her

Der er desværre ingen kunstnere under Find visesanger tæt på Roskilde her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen.dk er en af landets største og mest interessante bookingportaler, kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor fester, arrangementer og events for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Portalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere indenfor enhver relevant kategori, så personer der søger efter den perfekte musik & underholdning, kun skal lede ét enkelt sted, uden det resulterer i ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også indbygget en blog med gode ideer og inspiration til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har derudover et stigende antal af personer, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at kunstneren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt inden en event at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du entertainer og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Vil du herefter ikke have betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger underholdning til din næste fest eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...