Find visesanger tæt på Skibby her

Der er desværre ingen kunstnere under Find visesanger tæt på Skibby her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen.dk er blandt landets største og mest spændende portaler til booking, for alt det der sker indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for firmaer, voksne som børn.

Idegrundlaget for bookingportalen er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så personer der leder helstøbt musik & underholdning kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det resulterer i ekstra omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen.dk er den bookingportal, som samler alle mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Tillige har Eventzonen et stort udvalg af bands og musikere indenfor mange relevante kategorier, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være portalen mellem kunstner og kunde, men har også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har derudover et stigende antal af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter god underholdning til din næste event eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...