Find visesanger nær Skive her

Der er desværre ingen kunstnere under Find visesanger nær Skive her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Søger du en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, hvor du kan finde alle væsentlige typer god underholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor alle relevante kategorier, så folk som er på jagt efter den perfekte musik og underholdning, kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod en portal hvor alle valgmulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker dygtige entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusklovne og -artister til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor alle interessante genrer, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. I tillæg er der et community på Facebook, som hele tiden vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for inden en fest at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Har du video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...