Find visesanger nær Sommersted her

Der er desværre ingen kunstnere under Find visesanger nær Sommersted her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af landets store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen , kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været idegrundlaget med portalen lige fra starten, og det indenfor enhver betydelig kategori, så folk på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, kun skal søge ét sted, og det uden det resulterer i ekstra omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er den bookingportal, der samler mulighederne. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Det store sortiment dækker fra juleunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen er mere end blot portalen, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få ideer og inspiration til den næste event eller fest. I tillæg er der et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...