Find visesanger tæt på Stenløse her

Der er desværre ingen kunstnere under Find visesanger tæt på Stenløse her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen.dk er en bookingportal, der er en af Danmarks største og mest spændende, for alt hvad der sker indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med denne portal lige fra begyndelsen, og det så danskere, som leder efter den helstøbte musik & underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét sted og det uden at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod den bookingportal der samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke vores dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra cirkusklovne og -artister til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har i tillæg et stort udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end bare et samlingspunkt, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også indbygget en blog med inspiration og gode ideer til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også mulighed for på forhånd at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din profilside. Med videoer på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...