Find visesanger tæt på Tarm her

Der er desværre ingen kunstnere under Find visesanger tæt på Tarm her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er en portal til booking, der er en af Danmarks største og mest interessante, hvor man kan finde alle væsentlige former for god underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Bookingportalens idegrundlag er at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere så folk, der leder efter den helstøbte underholdning & musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i yderligere gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod bookingportalen hvor mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra dansere til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange relevante genrer, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af alle former underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end en portal, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet både YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration og ideer til alt indenfor events og fester. Eventzonen har derudover et voksende community af personer, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...