Find visesanger nær Vojens her

Krabbes VISEVERSHUS

Krabbes VISEVERSHUS er et
Musikalsk poetisk kurbad med humor , eftertanke og glimt i øjet .v...

Hjemby
Morud
Prisniveau
Kr. 2.600 - 5.300
Vis kunstnerprofil

Frække viser m Frederik Pustelnik

Er du til frække viser og humor under bæltestedet, så er Frederik Pustelnik lige noget til din fest. Han synger gamle frække viser med sin guitar, ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Bess'

Hvis man kan lide viser, sange og ballader fra Irland, Skotland og England, som eksempelvis The Dubliners, Christy More og Mary Black ofte har sung...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil

Shane Morkin

En koncert med Shane Morkin...ET FORRYGENDE VISESHOW!
Festivals, spillesteder, musikforeninger, konferencer og kirker årsmøder...
Klubber, KIRKE...

Hjemby
Hobro
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.500
Vis kunstnerprofil

HALFDANSKERNE

Med kontrabas, harmonika, guitar og to stærke stemmer går HALFDANSKERNE på scenen og leverer et morsomt og musikalsk show, som altid mødes med kæmp...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 9.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Kristian Bach

Dansksproget originalmusik i genren singer-songwriter, med rødder i folk, country og blues, og med tråde til den danske visesangstradition. Snart 2...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Viser mellem sjov og alvor

Elegant sang og akustisk guitar uden - eller med kun meget diskret elektrisk forstærkning.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, der er blandt landets største og mest interessante, hvor man finder alle betydelige former for god underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, voksne som børn.

Idegrundlaget for denne bookingportal har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere så folk på jagt efter den perfekte underholdning & musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun har brug for at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de er nødt til at betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Vi er bookingportalen, der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra komikere til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. I tillæg har vi et meget bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end bare samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også indbygget både YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer til alt indenfor events og fester. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få video på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...