Find visesanger tæt på Vordingborg her

Der er desværre ingen kunstnere under Find visesanger tæt på Vordingborg her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er en portal til booking, som hører til blandt landets største og mest spændende, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for firmaer, gamle som unge.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med denne portal fra begyndelsen, og det så personer på jagt efter den perfekte musik og underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra omkostninger til administration m.v.. Vi er den bookingportal, som samler alle valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Vores udvalg dækker fra juleunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har vi et udvalg af bands indenfor mange spændende kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er der også gode muligheder for forinden at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Senere får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Har du video på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres arrangement. Vil du herefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger god underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...