Kunstnere på Bornholm
Med Eventzonen.dk kan du nemt og hurtigt finde de bedste og dygtigste :plural: til dit kommende event. Vi har samlet alle de bedste :plural: i Bornholm, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik. Hos os finder du musik og underholdning for enhver smag, så uanset hvad du søger, så finder du det hos os. Se vores mange dygtige kunstnere nedenfor og book allerede i dag.
Eventzonen.dk er blandt Danmarks mest spændende og største bookingportaler, hvor man finder alle relevante genrer indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som private, voksne som børn.

Idéen bag bookingportalen har været at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere , så folk, som leder efter den ideelle underholdning og musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun behøver at lede ét sted; og det vel at mærke uden at de behøver betale ekstra administrations- eller andre bookinggebyrer. Eventzonen er ikke bookingbureauet men portalen, der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra close-up trylleri til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har tillige et stort udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde gode ideer til alt indenfor events og fester. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er væk, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter en :singular: på Bornholm eller du er en artist, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

  • Det er overskueligt og nemt.
  • Det er billigt – Er du entertainer, så betaler du kun et lille månedligt beløb og er du kunde og ønsker at foretage en booking igennem Eventzonen.dk, så betaler du kun for kunstnerens optræden. Ingen ekstra bookingomkostninger.
  • Arrangementer med den bedste underholdning, der sætter kolorit på tilværelsen, er det vi brænder for, og via vores Facebook-community og vores blog tager vi gerne gode temaer op efter forespørgsel fra vores kunder og Facebookfans.

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Tags