Kunstnere på Bornholm
Musik til dit næste selskab kan leveres på mange forskellige måder. Du kan eksempelvis opstille en jukebox eller et stereoanlæg. Men hvis du vil have fantastisk feststemning, og at der kommer gang i gæsterne, så skal du lægge billet ind på et band, der spiller live musik – så sikres der en fest, der sent glemmes. Hvad enten du foretrækker stemningsfyldt blues og jazz, om du helst vil lytte til tidens mest spillede hits, eller du bedst kan lide gedigne rocknumre, så kan du finde live bands, som spiller musik indenfor alle genrer.

I får et propfyldt dansegulv og humørfyldte gæster i feststemning, når musikken til festen leveres af et kyndigt band. Og festen får en ekstra god start, hvis bandet spiller med allerede, når dine gæster sætter sig til rette ved et veldækket bord. Hvad enten du foretrækker pop, rock, soul, country eller nogle af de mange andre stilarter, har vi også et band til din fest – og har du nogle yndlingsnumre, som bare skal spilles, er det blot at nævne det for dit valgte band.

Leder du efter en af landets største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen stedet, hvor du kan finde alle genrer indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som privatpersoner, unge som gamle.

Idéen bag bookingportalen er at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så folk, på jagt efter fuldendt underholdning og musik, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden, at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau men portalen, der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra close-up trylleri til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har vi et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor alle spændende kategorier, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end blot portalen, hvor kunstnere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Derudover er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du leder efter et :singular: på Bornholm eller du selv er en kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

  • Det er overskueligt og nemt.
  • Det er billigt – Som entertainer, så betaler du kun et beskedent månedligt beløb og hvis du ønsker at foretage en booking, så betaler du som kunde kun kunstnerens pris. Ingen fordyrende bookingomkostninger.
  • Den bedste underholdning til arrangementer, der sætter kulør på livet, er det vi brænder for, og via vores blog og Facebook-community tager vi gerne spændende emner op efter forespørgsler fra vores kunder og Facebookfans.

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere.

Tags