Kunstnere på Fyn
Musik til dit næste selskab kan håndteres på mange forskellige måder. Du kan f.eks. opstille en jukeboks eller et stereoanlæg. Men hvis du vil have fantastisk feststemning, og at der kommer gang i festdeltagerne, så skal du lægge billet ind på et band, der spiller live musik – så sikres der en oplevelse udover det sædvanlige. Her på Eventzonen.dk kan du finde bands, der spiller live musik inden for næsten samtlige genrer – lige fra pop, slagere, rock og jazz til funk, soul, country og blues. Uanset hvad, er du i al fald sikret et solidt grundlag for en fest, gæsterne sent vil glemme.

Det gode band kan sætte gang i både stemning og dansegulv, udover at det kan være stemningsspreder allerede ved maden. Hvad enten du foretrækker pop, rock, jazz, country eller nogle af de utallige andre stilarter, har vi også et band til din fest – og har du nogle favoritnumre, som helt sikkert skal spilles, er det bare at nævne det for dit valgte band.

Eventzonen.dk er blandt landets mest spændende og største bookingportaler, hvor du finder alle genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som firmaer, unge som gamle.

Idégrundlaget for portalen er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere , så folk på jagt efter den ideelle musik & underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun behøver at lede ét sted; og det uden at de er nødt til at betale yderligere booking- eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra dansere til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et bredt udvalg af musikere indenfor rigtig mange spændende genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du selv er artist eller leder efter et :singular: på Fyn, så vælg Eventzonen. Det er der tre klare grunde til:

  • Det er overskueligt og nemt.
  • Det er utrolig billigt – Det er kun et symbolsk månedligt beløb du betaler som kunstner og du betaler kun det entertaineren koster, hvis du ønsker at booke via Eventzonen. Ingen ekstra gebyrer til booking.
  • Vi brænder for fantastisk underholdning og events, der sætter kulør på tilværelsen, og via vores blog og Facebook-community tager vi gerne spændende temaer op efter ønsker fra vores kunder og Facebookfans.

Eventzonen er den direkte vej til entertainere.

Tags