Kunstnere på Fyn
Velkommen til Eventzonen.dk. Nedenfor finder du alle de bedste :plural: i Fyn. Hos os finder du musik og underholdning af højeste kvalitet. Vi har kunstnere, der passer til enhver smag og alle slags events. Så uanset om du er på udkig efter en :singular: til en reception, en bisættelse eller et bryllup, så finder du uden tvivl noget, der falder i din smag. Se vores mange kunstnere nedenfor og kontakt dem i dag.
Eventzonen.dk hører til blandt landets største og mest spændende portaler med alt, hvad der sker indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Bookingportalens idégrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere , så personer på jagt efter den fuldendte underholdning & musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden, at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen er den bookingportal, som samler mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker vores dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra ballonklovne til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har tillige et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem kunstner og kunde, men har også indbygget både YouTube samt en blog med ideer og inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så har du også mulighed for forinden at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er artist eller du er på jagt efter en :singular: på Fyn, skal du vælge Eventzonen. Det er der tre helt klare grunde til:

  • Det er nemt og overskueligt.
  • Det er billigt – Det er kun et lille månedligt beløb du betaler som kunstner og du betaler kun for det kunstneren koster, hvis du ønsker at booke via Eventzonen.dk. Ingen fordyrende bookinggebyrer.
  • Arrangementer med den bedste underholdning, der sætter kulør på livet, er det vi brænder for, og via vores community på Facebook og vores blog tager vi meget gerne relevante emner op efter forespørgsler fra vores kunder og Facebookfans.

Den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.dk.

Tags