Book kunstnere på Fyn her
Eventzonen er en portal til booking, som er blandt landets største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for private såvel som for firmaer, voksne som børn.

Formålet med portalen har været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så folk som er på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra stand-up komikere til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Tillige har vi et meget stort udvalg af bands indenfor rigtig mange interessante kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning, og Eventzonen.dk er mere end bare samlingspunktet, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Desuden er der et voksende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så har du også mulighed for forinden at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Har du en video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du søger et One Man Band på Fyn eller du er musiker, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

  • Det er overskueligt og let.
  • Det er billigt – Som kunstner, så betaler du kun et lille beløb pr. måned og er du kunde og ønsker at foretage en booking igennem Eventzonen.dk, så betaler du kun for entertainerens optræden. Ingen ekstra bookinggebyrer.
  • Vi brænder for god underholdning og events, som sætter kolorit på tilværelsen, og via vores Facebook-community og vores blog tager vi gerne relevante emner op efter ønske fra vores kunder og Facebookfans.

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.

Tags