Find jazzpianist på Fyn her


4.9

Adam Møller

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Adam Møller

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Uanset hvad du sætter mest pris på indenfor jazzen; om det er nytænkende Acid Jazz der vælger at medtage det bedste fra funk, soul og disco, om det er Fusionsjazzen eller om det er det bundsolide klassiske jazzband, som baserer sin musik på den velkendte Ragtime Jazz, så finder du de bedste musikere til din fest lige her. De jazzbands, vi kan tilbyde dig, spiller alt fra Bossa Nova, Dixieland og Blues til Ragtime, Smooth Jazz og Swing.

Har du et arrangement, hvor atmosfæren skal være festlig, glad, højtidelig eller eftertænksom, så har du mulighed for – ved at vælge den rette pianist – at få vækket de helt rigtige følelser hos dig selv og dine gæster. Efterspørger du stemningsskabende musik fra pianoet på dansegulvet, klassiske toner fra et flygel under spisningen eller klaverets akkompagnement ved fællessang? Så har vi kompetente pianospillere, der mestrer den ønskede stilart, og du er derudover sikret et musisk højt fagligt niveau.

Søger du en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet med alt, hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som erhvervsarrangementer, unge som gamle.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været idéen med denne portal lige fra begyndelsen, og det , så danskere, som er på jagt efter den helstøbte underholdning og musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét sted og uden, at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet men den portal, der samler valgmulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer igen og booker underholdende kunstnere.

Vores sortiment strækker sig fra klovne til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et stort udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange spændende kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen er meget mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet en blog med gode ideer til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt inden en event eller fest at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du video på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter en jazzpianist på Fyn eller du selv er artist, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige artister.