Find morgenmusik på Fyn

Få en perfekt start på en stor dag med festlig morgenmusik til kobber-, sølv-, guld- eller diamantbrylluppet. Herunder finder du en oversigt over morgenmusikere fra Fyn, som kan skabe den gode stemning ved morgensangen og hjælpe dig med sangvalg, traditioner og sangblade, så du som arrangør kan læne dig tilbage og nyde dagen.
4.0

Rasmus Mikkelsen

Rasmus er en erfaren trompetist, der igennem årene har spillet til mange forskellige arrangementer. Han har især stor erfarenhed med at spille til ...

Kategori
Hjemby
Vissenbjerg
Prisniveau
Kr. 800 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Sølvbryllupstrioen

Sølvbryllupstrioen består af 3 garvede messingblæsere på Sydvestfyn. Ud over sølv- og guldbryllupsmusik optræder vi til alle festlige lejligheder.
...

Kategori
Hjemby
Assens
Prisniveau
Kr. 1.800 - 2.100
Vis kunstnerprofil

Den Sydfynske Morgenduo

Den Sydfynske Morgenduo spiller festlig og traditionel hornmusik til sølvbryllup og guldbryllup på Fyn, Tåsinge og Langeland – og består af 2 dygti...

Hjemby
Svendborg
Vis kunstnerprofil

De-2

Festlig morgenmusik på hele Fyn

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Alletiders Morgenmusik

Festlig morgenmusik på hele Fyn til Sølv og Guldbryllup. Vi har rød løber og flag med. Få en perfekt morgen med Alletiders Morgenmusik.

Vi møde...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Morgenblæserne

Morgenmusik til Sølvbryllup, guldbryllup eller kobberbryllup på fyn.

Vi er 3 erfarne musikere, som har spillet morgenmusik i mange år, så er du ...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Morgentrioen

Skal du bruge festlig musik til højtidsdagen: Kobber-, sølv- eller guldbryllup, så kontakt morgentrioen. Vi er tre friske musikere, fordi en trio k...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Idéen bag denne portal er at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så folk der søger ideel musik og underholdning kan lede efter det de søger ét sted og uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men i stedet portalen der samler alle mulighederne. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker vores underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra konferenciers til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilkoblet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde idéer og inspiration til alt indenfor fester og events. Eventzonen har også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Senere får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er morgenmusiker eller du er på jagt efter god morgenmusik på Fyn, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...