Find morgenmusik på Fyn her

Få en perfekt start på en stor dag med festlig morgenmusik til kobber-, sølv-, guld- eller diamantbrylluppet. Herunder finder du en oversigt over morgenmusikere fra Fyn, som kan skabe den gode stemning ved morgensangen og hjælpe dig med sangvalg, traditioner og sangblade, så du som arrangør kan læne dig tilbage og nyde dagen.
4.9

Morgentrioen

Skal du bruge festlig musik til højtidsdagen: Kobber-, sølv- eller guldbryllup, diamant eller krondiamantbryllup så kontakt morgentrioen. Vi er tre...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.500 - 1.700
Vis kunstnerprofil

Den Sydfynske Morgenduo

Den Sydfynske Morgenduo spiller festlig og traditionel hornmusik til sølvbryllup og guldbryllup på Fyn, Tåsinge og Langeland – og består af 2 dygti...

Hjemby
Svendborg
Vis kunstnerprofil

Sølvbryllupstrioen

Sølvbryllupstrioen består af 3 garvede messingblæsere på Sydvestfyn. Ud over sølv- og guldbryllupsmusik optræder vi til alle festlige lejligheder.
...

Hjemby
Assens
Vis kunstnerprofil

De-2

Festlig morgenmusik på hele Fyn

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Alletiders Morgenmusik

Morgenmusik til Sølvbryllup og Guldbryllup. Vi spiller i kjole og hvidt og høj hat. Vælg mellem flere sangprogrammer. Vi har rød løber og flag med...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Bryllupsmusikeren

Humørfyldt saxofonspil til morgensangen. Jeg medbringer sange, smil og skønne toner. Konservatorieuddannet saxofonist og pianist. Musik til bryllup...

Hjemby
Middelfart
Vis kunstnerprofil

Morgenblæserne

Morgenmusik til Sølvbryllup, guldbryllup eller kobberbryllup på fyn.

Vi er 3 erfarne musikere, som har spillet morgenmusik i mange år, så er du ...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Rasmus Mikkelsen

Rasmus er en erfaren trompetist, der igennem årene har spillet til mange forskellige arrangementer. Han har især stor erfarenhed med at spille til ...

Hjemby
Vissenbjerg
Vis kunstnerprofil

Eventzonen har morgenmusikere fordelt over hele Fyn

Hvad enten det er er som baggrundsmusik under maden eller som underholdning, som fylder dansegulvet fra start til slut, så finder du dygtige artister, der kan udfylde opgaven her på Eventzonen. Når musikken er helt essentiel at have med til din næste festlige begivenhed, så finder du det bedste udvalg af artister og musik i Danmark her på Eventzonen.dk. Inden du beslutter dig for, hvilke artister du ønsker at reservere, så har du ofte mulighed for at høre eksempler på den musik, som musikerne – du overvejer at booke – optræder med.

Søger du en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen stedet, hvor du finder alle genrer indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Idégrundlaget for denne bookingportal er at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere , så personer, der søger efter den ideelle underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet bookingportalen hvor mulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har i tillæg et stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af alle former underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end blot samlingspunktet, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilknyttet både YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer til den næste fest eller event. Derudover er der et community på Facebook, der konstant stiger, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så har du også muligheder for i god tid at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du selv er kunstner eller du er på jagt efter morgenmusik på Fyn, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...