Find live band til fest på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Live band til fest, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen.dk er en portal til booking, som hører til blandt Danmarks største og mest spændende, kort sagt alle betydelige typer underholdning indenfor arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Portalens formål er at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere så personer, der leder efter den perfekte musik & underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, uden at de behøver betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet portalen der samler alle valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke vores underholdende og dygtige kunstnere.

Det brede sortiment strækker sig fra serveringsteater til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er mere end blot portalen, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan få ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Med videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter god underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen