Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

De Gamle Jazz Drenge

Prisniveau

Kr. 3.200 - 6.500

Hjemby

Områder

Varighed

2 - 4 time

Profil

”De (4-7) Gamle Jazz Drenge” tilbyder lidt go’ gammeldags traditionel ”håndjazz” til en billig penge!

Læs mere...

Mere om De Gamle Jazz Drenge

Er der brug for et par timers musik f.eks. til ”Frokost-Jazz”, en familiefest, fødselsdag, sølv- eller guldbryllup eller reception, et hyggearrangement - ”Lidt sjov i gaden”, måske ”søndagsjazz”, eller lidt hyggejazz ”ovre i hjørnet” - så er det os!
Det er uforfalsket JAZZ – fra dengang, det var bedst - fra dengang, det var før!
Vores udgangspunkt er New Orleans og Hundested, men vi spiller gerne ”overalt” - og da musikinstrumenterne er akustiske og ikke er afhængig af elektricitet, bevæger vi os let fra sted til sted.
Vi kræver ikke megen plads - og husk:
Vi spiller også til guld- og sølvbryllupper, til bryllupper, receptioner, fester og runde fødselsdage.
Vores honorar er rimeligt og overkommeligt - så kontakt os.

Videoklip

Anmeldelser ( | af De Gamle Jazz Drenge: 5,0 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser )

5
1
5

En kæmpe og uforglemmelig oplevelse

De gamle Jazzdrenge blev bestilt til at spille god gammeldags New Orleans jazz før vores guldbryllupsgæster skulle ombord på turbåden "Furesø" ved Hotel Frederiksdal.
Efterfølgende var de med på turen og underholdte helt fantastisk med deres pragtfulde NewOrleans til stor glæde og fornøjelse for os alle.
Den sejlende jazzfest vakte en del opmærksomhed på Furesøen hvor turbåden "Furesø" sejlede Furesøen rundt med feststemte gæster og god jazz.
En pragtfuld opstart på vores guldbryllupsfest den 16. august 2019.
En stor tak til de glade jazzdrenge for pragtfuld underholdning og tak fordi de medbragte det gode vejr efter en uges skybrud - En ubetinget succes til en meget rimelig pris.
Marianne og Jørgen Hansen
Allerød

Anmeldt af Jørgen Hansen d. 17. august 2019
5
1
5

Til bryllup

Disse herrer (og kvinde), spillede til vores bryllup. De spillede helt perfekt. Ufattelige søde mennesker, tog ønsker og vidste præcist hvordan det skulle klares. De spillede brudevalsen helt perfekt. Folk elskede det, også selvom det ikke var et dansende publikum, men det havde intet med musikken at gøre. Fantastisk stemning. Vil helt klart anbefale dem.

Anmeldt af Camilla Helming Hub d. 10. august 2019

Kontakt De Gamle Jazz Drenge

Kontakt De Gamle Jazz Drenge via formularen her, så vil De Gamle Jazz Drenge vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.