Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

De Gamle Jazz Drenge

Prisniveau

Kr. 3.200 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 - 4 time

Profil

”De (4-7) Gamle Jazz Drenge” tilbyder lidt go’ gammeldags traditionel ”håndjazz” til en billig penge!

Er der brug for et par timers musik f.eks. til ”Frokost-Jazz”, en familiefest, fødselsdag, sølv- eller guldbryllup eller reception, et hyggearrangement - ”Lidt sjov i gaden”, måske ”søndagsjazz”, eller lidt hyggejazz ”ovre i hjørnet” - så er det os!

Læs mere...

Mere om De Gamle Jazz Drenge

Det er uforfalsket JAZZ – fra dengang, det var bedst - fra dengang, det var før!
Vores udgangspunkt er New Orleans og Hundested, men vi spiller gerne ”overalt” - og da musikinstrumenterne er akustiske og ikke er afhængig af elektricitet, bevæger vi os let fra sted til sted.
Vi kræver ikke megen plads - og husk:
Vi spiller også til guld- og sølvbryllupper, til bryllupper, receptioner, fester og runde fødselsdage.
Vores honorar er rimeligt og overkommeligt - så kontakt os.

Videoklip

Anmeldelser ( | af De Gamle Jazz Drenge: 5,0 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser )

5
1
5

Festlig aften

Beboerne på Brogårdshøj plejecenter blev underholdt og nød de uhøjtidelige Jazz Drenge til swingende musik. God stemning og kan varmt anbefales.

Anmeldt af Ulla Vester d. 19. juni 2022
5
1
5

6 ud af 5 mulige stjerner

Vores 50 års fødselsdag blev afholdt med temaet "frokost i den gamle familiehave" - temaet var hemmeligholdt for vores gæster frem til ankomsten. Store var smilene i deres ansigter, da gæsterne ankom til levende jazzmusik, fadøl og rødternet borde/bænke. Alle har givet udtryk for deres begejstring over "De Gamle Jazz Drenge" og vi kan kun sige, at vi har været yderst tilfredse med den indsats, som de har leveret lige fra god kommunikation fra booking og frem til dagene op til festen - og ikke mindst den positive tilgang til lige at skulle "løbe" (med tuba på 16 kg) i tørvejr i teltet grundet en enkelt regnbyge, for så sidenhen at flytte ud i solen igen. Meget dejlig musikoplevelse i egen have :-)

Anmeldt af Jannie Sørensen d. 8. september 2020

Kontakt De Gamle Jazz Drenge

Kontakt De Gamle Jazz Drenge via formularen her, så vil De Gamle Jazz Drenge vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.