Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Popkollektivet

Prisniveau

Kr. 2.500 - 20.000

Hjemby

Områder

Profil

Popkollektivet er Danmarks mest tjekkede band, som leverer livemusik på højeste niveau i en tid, hvor glæden ved levende musik ofte kan blive glemt i digitale produktioner, playlister og autotune.

Popkollektivet består af en stor gruppe talentfulde professionelle musikere, som designer et unikt hold af musikere til hvert event. Besætningen matcher stil, varighed, antal musikere og budget, så det er skræddersyet til hver enkelt optræden.

Læs mere...

Mere om Popkollektivet

Vores rødder er i pop-musikken, men hver enkelt musiker har forskellige præferencer og styrker som gør, at vi kan løse mange flere forskellige opgaver end et traditionelt band.

Vi optræder typisk i duo eller trio til receptioner, under middagen eller til lounge. Til dans er Popkollektivet typisk mellem 5 og 9 musikere på scenen samtidig.

Popkollektivet består af en stor gruppe talentfulde professionelle musikere, som designer et unikt hold af musikere til hvert event. I modsætningen til et normalt band varierer besætningen matcher stil, varighed, antal musikere og budget, så det er skræddersyet til hver enkelt optræden. Du kan være med til at ønske hvilke musikere der skal optræde til netop dit event. I samarbejde med os finder vi den skræddersyede løsning, som gør din fest unik.
Kontakt os her for et uforpligtende tilbud! Vi spiller i hele Danmark

Videoklip

Anmeldelser ( | af Popkollektivet: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Gennemtjekkede og talentfulde musikere

I samarbejde med Asger fra Popkollektivet sammensatte vi den rigtige gruppe musikere, som både kunne spille musik i duo til receptionen og derefter som fuldt band, der satte gang i dansegulvet. Popkollektivet levede op til mine forventninger - og mere til! Musikken var i top og jeg vil varmt anbefale andre at benytte Popkollektivet, hvis man leder efter unik musik tilpasset arrangementet. De kan virkelig mere end et traditionelt coverband.

Anmeldt af Peter Egelund d. 24. juni 2019

Kontakt Popkollektivet

Kontakt Popkollektivet via formularen her, så vil Popkollektivet vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

 1. 00:00 Jasmin - "Come on over"
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/6404/Jasmin_-__Come_on_over_.mp3
 2. 00:00 Nanna - "En kort en lang"
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/6405/Nanna_-__En_kort_en_lang_.mp3
 3. 00:00 Signe - "Any other way"
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/6406/Signe_-__Any_other_way_.mp3
 4. 00:00 Stand by me
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/7485/Caroline_-_Stand_by_me.mp3
 5. 00:00 Sitting at the dock of the bay
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/7486/Nada_-_Dock_of_the_bay.mp3
 6. 00:00 Forårsdag
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/7487/Julie_-_Foraarsdag.mp3