Find band til bryllup på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Band til bryllup, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, hvor man finder alle betydelige genrer indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, gamle som unge.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere så folk, som er på jagt efter den perfekte musik og underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor alle valgmulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra voksentrylleri til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Derudover har Eventzonen et udvalg af musikere og bands indenfor alle relevante genrer, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning, og Eventzonen.dk er mere end blot en portal, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er entertainer eller leder efter god underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere