Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Den jeg elsker

Prisniveau

Kr. 9.000 - 17.500

Hjemby

Områder

Varighed

3 - 8 timer

Profil

"Den jeg elsker" er blevet et af Danmarks foretrukne byllupsband, men vi spiller også til fødselsdage, firmafester, byfester, julefrokoster, halballer, festivaller, studiefester, på cafeer/værtshuse og diskoteker m.m.

Vi er erfarne og superrutinerede musikere som spiller med masser af glød og entusiasme! Vi er altid klar til at fyre en fed fest af til langt ud på natten. Så det er bare med at få kridtet danseskoene og smurt sangstemmen!

Læs mere...

Mere om Den jeg elsker

Vi er et 100 % liveband, og når vi er på scenen, formår vi med hver vores personlige energi at give det krævende danske publikum en uforglemmelig oplevelse.

Repertoiret sammensættes til jeres fest, og ud fra hvad I har af ønsker. Vi har de største kærlighedssange med som er et "must" til et bryllup :-)

"Den jeg elsker" kan bookes i en konstellation, der inkluderer musik under middagen. Den primære og mest populære konstellation til bryllupper og private fester er vores trio bestående af trommer, bas, guitar, sang og kor.

Når I vælger "Den jeg elsker" er I med garanti sikret god stemning, engagerede musikere og en høj musikalsk kvalitet!

Den jeg elsker består af:

Martin: guitar/sang
Jesper: bas/kor
Jakob: trommer

Videoklip

Anmeldelser ( | af Den jeg elsker: 4,9 ud af 5 baseret på 18 anmeldelser )

5
1
5

Helt perfekt

Vi havde booket “Den jeg elsker” til vores bryllup. Vi havde valgt både at have dem under selve middagen og dernæst også til den efterfølgende dansefest. Begge dele klarede de helt perfekt!! De blev hurtigt en del af festen under middagen, og da de spillede op til dans, var dansegulvet konstant fyldt. Stor stor succes. Det var ikke nødvendigt at ønske numre- de havde fuldstændig styr på, hvad der er godt at feste til! Hvis vi skal have et band en anden gang, bliver det bestemt dem!👍

Anmeldt af Line d. 7. juli 2021
5
1
5

Fantastisk band!!

Jeg fyldte 50 år og drømte om en havefest med masser af lækker og genkendelig musik. Valget faldt på 'den jeg elsker'. Det har jeg ikke fortrudt. Vildt hurtig svartid og så festen. Bandet spillede vildt godt. Jeg elskede det, Gæsterne elskede det og dansegulvet var fyldt hele aftnen. Musikken var velspillet og godt leveret. Stemningen var intens og kærlig. Medlemmerne af bandet var så søde og venlige at tale med. Alt i alt sender jeg mine aller bedste anbefalinger. Fem stjerner!

Anmeldt af Charlotte Odgaard d. 21. juni 2021

Kontakt Den jeg elsker

Kontakt Den jeg elsker via formularen her, så vil Den jeg elsker vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.