Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Den jeg elsker

Prisniveau

Kr. 9.000 - 17.500

Hjemby

Områder

Varighed

3 - 8 timer

Profil

"Den jeg elsker" er blevet et af Danmarks foretrukne byllupsband, men vi spiller også til fødselsdage, firmafester, byfester, julefrokoster, halballer, festivaller, studiefester, på cafeer/værtshuse og diskoteker m.m.

Vi er erfarne og superrutinerede musikere som spiller med masser af glød og entusiasme! Vi er altid klar til at fyre en fed fest af til langt ud på natten. Så det er bare med at få kridtet danseskoene og smurt sangstemmen!

Læs mere...

Mere om Den jeg elsker

Vi er et 100 % liveband, og når vi er på scenen, formår vi med hver vores personlige energi at give det krævende danske publikum en uforglemmelig oplevelse.

Repertoiret sammensættes til jeres fest, og ud fra hvad I har af ønsker. Vi har de største kærlighedssange med som er et "must" til et bryllup :-)

"Den jeg elsker" kan bookes i en konstellation, der inkluderer musik under middagen. Den primære og mest populære konstellation til bryllupper og private fester er vores trio bestående af trommer, bas, guitar, sang og kor.

Når I vælger "Den jeg elsker" er I med garanti sikret god stemning, engagerede musikere og en høj musikalsk kvalitet!

Den jeg elsker består af:

Martin: guitar/sang
Jesper: bas/kor
Jakob: trommer

Videoklip

Anmeldelser ( | af Den jeg elsker: 5,0 ud af 5 baseret på 25 anmeldelser )

5
1
5

Bryllupsfest på Gl. Avernæs 22/10-2022

Tusind tak for at være med til at gøre vores dag uforglemmelig. I spillede fantastisk, og I får mine varmeste anbefalinger.

Anmeldt af Lars Larsen d. 2. november 2022
5
1
5

God stemning og dygtige musikere

Den jeg elsker spillede til vores bryllup. De ankom som aftalt og var klar til dinermusik, da middagen startede. Meget behagelig og lækker musik i er godt leje, hvor folk stadig kunne hyggesnakke. Her havde vi to musikere på.
Efter middag kom hele bandet og spillede op til dans af to lange sæt. Der var folk på dansegulvet hele aftenen - og de spillede musik alle kunne være med på.
Kæmpe anbefaling herfra.

Anmeldt af Mette d. 6. september 2022

Kontakt Den jeg elsker

Kontakt Den jeg elsker via formularen her, så vil Den jeg elsker vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Den jeg elsker medley
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbzhKIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--1f709e2a8187dfb4bc75a98e3dc0e0b95b911a2d/DenjegelskerMedley.mp3