Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Den jeg elsker

Prisniveau

Kr. 9.000 - 17.500

Hjemby

Områder

Varighed

3 - 8 timer

Profil

"Den jeg elsker" er blevet et af Danmarks foretrukne byllupsband, men vi spiller også til fødselsdage, firmafester, byfester, julefrokoster, halballer, festivaller, studiefester, på cafeer/værtshuse og diskoteker m.m.

Vi er erfarne og superrutinerede musikere som spiller med masser af glød og entusiasme! Vi er altid klar til at fyre en fed fest af til langt ud på natten. Så det er bare med at få kridtet danseskoene og smurt sangstemmen!

Læs mere...

Mere om Den jeg elsker

Vi er et 100 % liveband, og når vi er på scenen, formår vi med hver vores personlige energi at give det krævende danske publikum en uforglemmelig oplevelse.

Repertoiret sammensættes til jeres fest, og ud fra hvad I har af ønsker. Vi har de største kærlighedssange med som er et "must" til et bryllup :-)

"Den jeg elsker" kan bookes i en konstellation, der inkluderer musik under middagen. Den primære og mest populære konstellation til bryllupper og private fester er vores trio bestående af trommer, bas, guitar, sang og kor.

Når I vælger "Den jeg elsker" er I med garanti sikret god stemning, engagerede musikere og en høj musikalsk kvalitet!

Den jeg elsker består af:

Martin: guitar/sang
Jesper: bas/kor
Jakob: trommer

Videoklip

Anmeldelser ( | af Den jeg elsker: 5,0 ud af 5 baseret på 21 anmeldelser )

5
1
5

Perfektion og musik i særklasse

Fuldstændig fantastisk professionelle og dygtige musikere. En rammende vokal, der går ind i marv og ben. Vores bryllupsfest med Jer vil vi aldrig glemme. Tak for Jeres musikalske talent og væsen.

Anmeldt af Louise Blommegaard Thygeen d. 22. maj 2022
5
1
5

Et fantastisk band

Vi var heldige at have Den jeg elsker ude og spille til vores bryllup. Vi havde en musiker der spillede under middagen og så hele bandet til festen efter maden.

Begge dele fungerede helt perfekt. Sangeren var virkelig dygtig, han spillede og sang mens vi spiste, på en virkelig behagelig måde så man kunne høre ham men uden det nogensinde blev for højt ift. at vi kunne snakke ved bordene.

Og bandet satte virkelig gang i festen efter maden og fik fyldt dansegulvet hele aftenen/natten.

De varmeste anbefalinger herfra.

Anmeldt af Sven Anders Westergaard d. 6. marts 2022

Kontakt Den jeg elsker

Kontakt Den jeg elsker via formularen her, så vil Den jeg elsker vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Den jeg elsker medley
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbzhKIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--1f709e2a8187dfb4bc75a98e3dc0e0b95b911a2d/DenjegelskerMedley.mp3