Find bryllupsband på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Bryllupsband, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen.dk er en bookingportal, som hører til blandt landets største og mest interessante, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Formålet med bookingportalen har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver relevant kategori, så folk der søger efter den fuldendte underholdning & musik, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at det medfører yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen for at booke vores underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra stand-up komikere til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har derudover et meget bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen være meget mere end bare portalen, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde gode ideer til alt indenfor fester og events. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at entertaineren bookes direkte, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er væk, så er det muligt inden en event eller fest at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Med video på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk