Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

WeEntertain Orchestra

Prisniveau

Kr. 10.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 60 min. eller 3 x 45 min.

Profil

Hvis I skal have gang i firmafesten, er WeEntertain Orchestra det perfekte bud. Se vores live-video, og bedøm selv.

Læs mere...

Mere om WeEntertain Orchestra

WeEntertain Orchestra (WEO) består af en kvartet af professionelle musikere som grundkerne, men kan udvides på flere måde.

WEO kan bookes med flere kendte danske solister, eller "bare" som band til at give festen det helt rigtige kick.

Herunder kan man tilvælge 45 minutter med en såkald "jam-solist", dvs. en sanger, der synger som, og ligner Rasmus Seebach (SeebachJam), Sanne salomonsen, Thomas Helmig, Robbie Williams, Madonna, U2 m. fl.

Anbefalinger:

Firmafest Kentaur A/S

"Jeg kan på det varmeste anbefale WeEntertain Orchestra, hvis man skal holde en god fest. Vi har anvendt dem de sidste 3 år til virksomhedens julefrokost, samt adskillige kunde arrangementer. imødekommende musikere, som forstår hvad der skal til, for at skabe en god fest."

Bernt Dahl
Direktør
Kentaur A/S

Firmafest Ejendomsforeningen Danmark

WeEntertain Orchestra:
 
"Vi kan varmt anbefale bandet WeEntertain Orchestra. Vi har nu haft booket bandet to gange til vores årlige medlemsseminar i Ejendomsforeningen Danmark, og det har været en kæmpe succes hver gang. Bandets medlemmer forstår virkelig at sætte gang i en fest for alle generationer. Repertoiret var super godt og blandet, så der var noget til en hver smag! Og igen i år måtte vi bestille et ekstra set, da vores gæster slet ikke havde fået nok efter 3 X 45 minutter! Jeg kan med sikkerhed sige, at vi booker dem igen til næste år!"
 
Louise Stenholdt
Ejendomsforeningen Danmark

Videoklip

Anmeldelser ( | af WeEntertain Orchestra: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Mere end fantastisk!

Vi bookede AllStar band til min mands 40 års fødselsdag hvor Sanne og gutterne gjorde intet mindre end fantastisk! Vi anede ikke hvad vi skulle forvente, men vi er helt på rø. . . Over hvor gode de var! Kæmpe anbefaling herfra!

Anmeldt af Isabella Baltsersen d. 28. august 2021
5
1
5

Suverænt godt

De formåede at give den fuld gas og spillede kanon godt

Anmeldt af Peder Schrøder d. 10. juni 2019

Kontakt WeEntertain Orchestra

Kontakt WeEntertain Orchestra via formularen her, så vil WeEntertain Orchestra vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.