Svarprocent

80%

Svartid

Inden for 18 dage

Det Sorte Får

Prisniveau

Kr. 7.500 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

7 timer, 3 x 45 min eller andet efter aftale

Profil

Hejsa...
Vi hedder "Det Sorte Får".
Vi har specialiseret os i at skabe en hyggelig feststemning uanset hvor og til hvilket arrangement vi spiller til.
Vores musik er varieret og sammensat af gode gamle hits som de fleste kender og elsker, samt nye skudsikre hits.
Så skal I bruge et band, der kan skabe en hyggelig stemning, og sætte gang i dansegulvet, så send os en besked her på siden.
Vi glæder os til at høre fra jer :)

Læs mere...

Mere om Det Sorte Får

“Det sorte får” er din garanti for den mest fantastiske fest!
Vi er et rutineret og yderst professionelt 5 mands partyband, som spiller et meget varieret repertoire. Vi tilpasser altid sætlisten efter festen og vi har over 200 sange i vores katalog som varierer med alt fra 60’er musik, 80ér- 90èr hits til aktuelle ørehængere.
I Det Sorte Får, sætter vi en ære i at spille den musik som kunden ønsker og vi leverer den med energi, glæde og et glimt i øjet, med en fantastisk stemning på scenen.

Det Sorte Får spiller til alt! Lige fra familiefester og julefrokosten, til byfest, bryllupper og markeder. Vi har alt i lyd og lys således, at lige netop jeres fest, uanset om det er for 30 gæster eller 300, bliver en fest, som vil blive husket som en fantastisk dag :-)

I vores repertoire finder du bla. Volbeat, Kim Larsen, Ed Sheeran, Dodo & The Dodo´s, The Beatles, Ray-Dee-Ohh, Gorky Park, Big Fat Snake, Poul Krebs, Creedence Clearwater Revival, Johnny Madsen, Roxette m.fl.

Anmeldelser ( | af Det Sorte Får: 4,9 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser )

5
1
5

Super band

Det spillede fantastisk. De laver en fest med deres gode musik.

Anmeldt af Anne Marie og Niels d. 9. februar 2020
5
1
5

Fantastisk musik

Musikalske, skabte en god stemning , et stort repertoire, var fleksibel for ønsker fra gæster, spillede og sang fantastisk, dansegulvet var fyldt hele tiden. Ikke mange og lange pauser, behagelige musikere.

Anmeldt af Karin Jensen d. 1. april 2019

Kontakt Det Sorte Får

Kontakt Det Sorte Får via formularen her, så vil Det Sorte Får vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.