Det Sorte Får

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Det Sorte Får

Prisniveau

Kr. 13.000 - 25.000

Hjemby

Varighed

7 timer, 3 x 45 min eller andet efter aftale

Profil

Hejsa...
Vi hedder "Det Sorte Får".
Vi har specialiseret os i at skabe en hyggelig feststemning uanset hvor og til hvilket arrangement vi spiller til.
Vores musik er varieret og sammensat af gode gamle hits som de fleste kender og elsker, samt nye skudsikre hits.
Så skal I bruge et band, der kan skabe en hyggelig stemning, og sætte gang i dansegulvet, så send os en besked her på siden.
Vi glæder os til at høre fra jer :)

“Det sorte får” er din garanti for den mest fantastiske fest!
Vi er et rutineret og yderst professionelt 4 mands partyband, som spiller et meget varieret repertoire. Vi tilpasser altid sætlisten efter festen og vi har over 200 sange i vores katalog som varierer med alt fra 60’er musik, 80ér- 90èr hits til aktuelle ørehængere.
I Det Sorte Får, sætter vi en ære i at spille den musik som kunden ønsker og vi leverer den med energi, glæde og et glimt i øjet, med en fantastisk stemning på scenen.

Det Sorte Får spiller til alt! Lige fra familiefester og julefrokosten, til byfest, bryllupper og markeder. Vi har alt i lyd og lys således, at lige netop jeres fest, uanset om det er for 30 gæster eller 3000, bliver en fest, som vil blive husket som en fantastisk dag :-)

I vores repertoire finder du bla. Volbeat, Kim Larsen, Ed Sheeran, Dodo & The Dodo´s, The Beatles, Ray-Dee-Ohh, Gorky Park, Big Fat Snake, Poul Krebs, Creedence Clearwater Revival, Johnny Madsen, Roxette m.fl.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Det Sorte Får: 4,9 ud af 5 baseret på 16 anmeldelser )

5
1
5

De gav den gas…

Jeg kan på det varmeste give min bedste anbefaling. Super flinke og “med” i festen lige fra det første minut til det sidste ekstra nummer. Selvom tiden skred noget over det aftale, var der bestemt ingen sure miner. De havde selv en fest på senen. Vi er meget tilfreds og kan kun give “det sorte får” vores bedste anbefaling. 👍👍👍

Anmeldt af Jan d. 29. maj 2023
5
1
5

Super fedt band til bryllupsfest

Vi havde Det Sorte Får til at spille til vores bryllup. Det var mega godt. De er top professionelle og får dansegulvet fyldt hele natten.
De allerbedste anbefalinger herfra.

Anmeldt af Jesper Hørby Jensen d. 28. august 2022

Kontakt Det Sorte Får

Kontakt Det Sorte Får via formularen her, så vil Det Sorte Får vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.