Det Sorte Får

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 12 timer

Det Sorte Får

Prisniveau

Kr. 13.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

7 timer, 3 x 45 min eller andet efter aftale

Profil

Hejsa...
Vi hedder "Det Sorte Får".
Vi har specialiseret os i at skabe en hyggelig feststemning uanset hvor og til hvilket arrangement vi spiller til.
Vores musik er varieret og sammensat af gode gamle hits som de fleste kender og elsker, samt nye skudsikre hits.
Så skal I bruge et band, der kan skabe en hyggelig stemning, og sætte gang i dansegulvet, så send os en besked her på siden.
Vi glæder os til at høre fra jer :)

“Det sorte får” er din garanti for den mest fantastiske fest!
Vi er et rutineret og yderst professionelt 4 mands partyband, som spiller et meget varieret repertoire. Vi tilpasser altid sætlisten efter festen og vi har over 200 sange i vores katalog som varierer med alt fra 60’er musik, 80ér- 90èr hits til aktuelle ørehængere.
I Det Sorte Får, sætter vi en ære i at spille den musik som kunden ønsker og vi leverer den med energi, glæde og et glimt i øjet, med en fantastisk stemning på scenen.

Det Sorte Får spiller til alt! Lige fra familiefester og julefrokosten, til byfest, bryllupper og markeder. Vi har alt i lyd og lys således, at lige netop jeres fest, uanset om det er for 30 gæster eller 3000, bliver en fest, som vil blive husket som en fantastisk dag :-)

I vores repertoire finder du bla. Volbeat, Kim Larsen, Ed Sheeran, Dodo & The Dodo´s, The Beatles, Ray-Dee-Ohh, Gorky Park, Big Fat Snake, Poul Krebs, Creedence Clearwater Revival, Johnny Madsen, Roxette m.fl.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Det Sorte Får: 4,9 ud af 5 baseret på 17 anmeldelser )

5
1
5

Et brag af en fest

De formåede at få alle, på danse gulvet, uanset alder til min 50 års fødselsdag. De spillede helt fantastisk, vi er så tilfredse. Alt lige fra bestilling af dem til efter festen, var de top professionelle. Utrolig dygtige musikere, som vi helt klart kan anbefale.

Anmeldt af Torben Pedersen d. 30. oktober 2023
5
1
5

De gav den gas…

Jeg kan på det varmeste give min bedste anbefaling. Super flinke og “med” i festen lige fra det første minut til det sidste ekstra nummer. Selvom tiden skred noget over det aftale, var der bestemt ingen sure miner. De havde selv en fest på senen. Vi er meget tilfreds og kan kun give “det sorte får” vores bedste anbefaling. 👍👍👍

Anmeldt af Jan d. 29. maj 2023

Kontakt Det Sorte Får

Kontakt Det Sorte Får via formularen her, så vil Det Sorte Får vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.