Find bryllupsmusik på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Bryllupsmusik, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Leder du efter en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været ideén med portalen fra starten, og det indenfor alle relevante underholdningskategorier, så personer som søger fuldendt musik & underholdning kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det fører til ekstra omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke vores dygtige entertainere.

Vores udvalg dækker fra ældreunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har vi et stort udvalg af bands indenfor rigtig mange spændende kategorier, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen er mere end portalen, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har desuden et voksende community af personer, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er det muligt inden en fest at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du er på jagt efter underholdning til din næste event eller du er en entertainer, så vælg Eventzonen. Det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen