Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 6 timer

Kasper Webster (Braae)

Prisniveau

Kr. 1.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

Fra 15 min. op til 10 timer

Profil

Jeg kan bookes til alle slags events, fester og arrangementer hvor der er brug for livemusik med sang og guitar eller en dygtig DJ. Hvad enten du vil arrangere en reception, fest eller anden mærkedag, så kommer jeg gerne og spiller musikken. Jeg har specialiseret mig i et meget efterspurgt og succesrigt koncept, hvor man får guitar og sang under middagen og DJ som underholdning til dansen.

Læs mere...

Mere om Kasper Webster (Braae)

Du kan spare mange penge ved at booke mig til hele arrangementet, hvis du har behov for både behagelig dinnermusik (live) og efterfølgende dansemusik i form af DJ. Samtidig skal du kun koordinere med en og samme person omkring festens forløb. Jeg er ikke den type spillemand der vil styre festen med skålesange og diverse indslag - tanken er, at det er værten og gæsternes dag, og at de selv skal selv bestemme hvilke indslag der kommer i løbet af aftenen. Jeg vil dog meget gerne spille til gæsternes medbragte sange, og gør også altid en ekstra insats for at forberede bestemte sange og indslag til lejligheden.

"Kasper er en dygtig og erfaren sanger og guitarist med mange store og små koncerter på sit CV. Han har spillet og sunget på et utal af pubber og barer i England og Danmark, men har også med eget materiale stået på de store scener som bl.a. Pumpehuset og Vega i København. Desuden har Kasper stået for musikken til mange bryllupper, konfirmationer, fødselsdage og andre vellykkede private arrangementer."

Videoklip

Anmeldelser ( | af Kasper Webster (Braae): 4,8 ud af 5 baseret på 19 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk stemning

Vi var fantastisk heldige at få lavet aftale med Kasper om at spille til vores sølvbryllupsfest. Kasper kom tidligt og var med til at tage mod gæsterne med hyggelig og dæmpet guitarspil. Under maden og resten af aftenen var han med til at selskabet nød aftenen og gjorde vores fest uforglemmelig. Forstår godt at mange ville have hans visitkort. TAK for en fantastisk aften lige efter vores ønske.

Anmeldt af Henrik Andersen, Næstved d. 12. september 2020
5
1
5

Super god og behagelig underholdning

Kasper leverede lækkert musik og sang. Han var let at lave aftaler med og faldt perfekt ind i festen. Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Anmeldt af Dorte d. 22. juni 2020

Kontakt Kasper Webster (Braae)

Kontakt Kasper Webster (Braae) via formularen her, så vil Kasper Webster (Braae) vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.