Kasper Webster

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Kasper Webster

Prisniveau

Kr. 2.000 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

Fra et enkelt nummer til mange timer med dinermusik og DJ

Profil

Jeg kan bookes til alle slags events, fester og arrangementer hvor der er brug for livemusik med sang og guitar eller en dygtig DJ. Hvad enten du vil arrangere en reception, fest eller anden mærkedag, så kommer jeg gerne og spiller musikken. Jeg har specialiseret mig i et meget efterspurgt og succesrigt koncept, hvor man får guitar og sang under middagen og DJ som underholdning til dansen.

Du kan spare mange penge ved at booke mig til hele arrangementet, hvis du har behov for både behagelig dinnermusik (live) og efterfølgende dansemusik i form af DJ. Samtidig skal du kun koordinere med en og samme person omkring festens forløb. Jeg er ikke den type spillemand der vil styre festen med skålesange og diverse indslag - tanken er, at det er værten og gæsternes dag, og at de selv skal selv bestemme hvilke indslag der kommer i løbet af aftenen. Jeg vil dog meget gerne spille til gæsternes medbragte sange, og gør også altid en ekstra insats for at forberede bestemte sange og indslag til lejligheden.

"Kasper er en dygtig og erfaren sanger og guitarist med mange store og små koncerter på sit CV. Han har spillet og sunget på et utal af pubber og barer i England og Danmark, men har også med eget materiale stået på de store scener som bl.a. Pumpehuset og Vega i København. Desuden har Kasper stået for musikken til mange bryllupper, konfirmationer, fødselsdage og andre vellykkede private arrangementer."

Videoklip


Anmeldelser ( | af Kasper Webster: 4,8 ud af 5 baseret på 26 anmeldelser )

5
1
5

Alt i alt en super oplevelse!

Kasper leverede en enestående oplevelse til vores begivenhed! Han var utrolig nem at komme i kontakt med og svarede hurtigt på alle vores spørgsmål og behov. Musikken var festlig, og vores gæster var begejstrede.

Anmeldt af Boldklubben FREM d. 25. marts 2024
5
1
5

God musik

Gav os præcis det vi forventede, ift. musikvalg. God behagelig stemme.

Anmeldt af Gitte Christoffersen d. 2. august 2023

Kontakt Kasper Webster

Kontakt Kasper Webster via formularen her, så vil Kasper Webster vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.