Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Solo jazz-guitar

Prisniveau

Kr. 1.000 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-3 timer

Profil

Instrumentalmusik / dinnermusik. Passer perfekt som melodisk og rolig baggrundsmusik ved forskellige selskaber; receptioner, fødselsdage, middage, bryllupper. (English description below!)

Jeg spiller instrumentale udgaver af de klassiske jazznumre som 'Autumn leaves' og 'Sunny side of the street'. Evergreens som 'What a wonderful world' og 'Everybody loves somebody'. Samt pop-numre numre som 'How deep is your love', 'Here there and everywhere' og 'Don't look back in anger'.

Læs mere...

Mere om Solo jazz-guitar

Sologuitar inden for jazz, går kort sagt ud på at veksle mellem at spille melodi, baslinie, akkorder og få det til at lyde som det hele foregår ’samtidig’.

I 2011 besluttede jeg at flytte til Marseille for at leve af at spille solo jazz guitar. Så i halvt år susede jeg Provence tyndt på min scooter med min guitar og forstærker og spillede på gader, barer, caféer, fester, receptioner, bryllup og meget mere.

Solo-jazz-guitar skaber altid en behagelig stemning til dit arrangement og er et perfekt indslag i forhold til at gøre dit arrangement ekstra mindeværdigt.

Musikken er først og fremmest behagelig baggrundsmusik, så derfor tilpasser jeg altid volumen, så det det hverken er for højt eller lavt. Jeg har stor erfaring med at ramme det rigtige niveau, så det lyder og føles helt rigtigt.

Står Du for afholdelsen af et offentligt, kan musikken bruges som ekstra ‘selling point’ i forhold til markedsføring af fx. restauranter, cafeer og vinbarer via sociale medier. Kontakt mig, så finder vi en god løsning sammen.

Glæder mig til at høre fra dig.

BIO:

Bjørn Fred Jensen f. 1984, guitarist

- Spiller musik til private arrangementer og på lokale spillesteder.

- Underviser i guitar.

Baggrund
Jeg har spillet guitar i 25 år. Det begyndte med Elvis, Beatles og Eric Clapton. Så bevægede jeg mig over i jazzen efter at have hørt guitaristen Django Reinhardt.

Det er siden da blevet til en masse forskellige spillejobs rundt omkring i Danmark og Frankrig.

Jeg har opholdt mig i Frankrig i 2 år, hvor jeg bl.a. levede af at spille jazzguitar; spillede koncerter og indspillede med lokale musikere.

I Danmark har jeg bl.a. spillet på Copenhagen Jazz Festival, Copenhagen Vinter Jazz og til Django Festival i Vesterlyng.

Udover det har jeg spillet, og spiller, mange private arrangementer: fødselsdage, bryllupper, receptioner, middage etc.

Jeg har erfaring fra mange konstellationer og typer grupper: som solist i diverse jazzbands, akkompagnatør for solister, rytmeguitarist i bigband og som solomusiker.

ENGLISH:
Instrumental jazz guitar / dinner jazz. Perfect suited for smaller parties, receptions and get-togethers. The music is calm and elegant, making a comfortable background for you and your guest.

I play a lot of classic jazz tunes, evergreens and famous pop-tunes.

To play solo jazz guitar is a special discipline which consist in playing melodies, chords, and bass-lines and make it sound like a 'whole band'.

In 2011 I decided to move to Marseille, France to live out an old dream of making a living from playing solo jazz guitar. So for 6 month I toured Côte d'Azur with my scooter, guitar, and amplifier. Playing a lot of fun jobs at weddings, parties, restaurants, bars, and on public​ squares.

I always adjust the volume so it is neither too loud nor too low. I have a lot of experience with finding the right level, so the music feels and sounds just right.

Business customers have also used my music as an extra ‘selling point’ when promoting their businesses through social media. E.g. wine-bars, cafes, and restaurants.

Contact and let me know how I can help you make your event extra special with melodic and elegant jazz guitar.

Looking forward hearing from you!

Videoklip

Anmeldelser ( | af Solo jazz-guitar: 4,5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Skøn stille evergreens

Dejlig baggrunds smukt guitarspil. Præcis som vi ønskede en hyggelig baggrunds levende musik, hvor vi kunne samtale under vores fødselsdagsfrokost udendørs.

Anmeldt af Mieke Geervliet d. 29. juni 2019
4
1
5

Super hyggelig baggrunds musik

Bjørn er super flink og hyggelig. Gæsterne var super begejstrede og lydniveau osv var lige som det skulle være ... for at få den sidste femte stjerne kunne jeg måske ha tænkt mig lidt mere variation i jazzen men absolut rigtig godt og kan anbefales!

Anmeldt af Simms d. 6. juli 2019

Kontakt Solo jazz-guitar

Kontakt Solo jazz-guitar via formularen her, så vil Solo jazz-guitar vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 On a slowboat to China - Bjørn Fred ...
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/9457/On_a_slowboat_to_China.mp3
  2. 00:00 La mer
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/0316/La_mer_-_Bj_rn_Fred_Jensen_-_solo_jazz_guitar.mp3
  3. 00:00 Here, there and everywhere
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/0317/Here__there_and_everywhere__solo_guitar_.mp3