Find bryllupsmusiker på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Bryllupsmusiker, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

En af landets store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen , hvor man finder alle betydelige genrer indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

Idéen bag portalen har været at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere så folk, som søger efter den helstøbte musik & underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Eventzonen er bookingportalen, der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra børnemusik til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idémanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er mere end portalen, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilknyttet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og gode idéer til den næste fest eller event. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Har du en video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere