Jazzkollektivet

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 12 timer

Jazzkollektivet

Prisniveau

Kr. 3.000 - 35.000

Hjemby

Områder

Varighed

Fra én sang til et helaftensarrangement

Profil

Vi skaber unikke oplevelser med Nordens unge jazztalenter! Jazzkollektivet er et professionelt jazzband og består af en stor gruppe talentfulde musikere. Med erfaring fra +200 spillejobs i bagagen siden 2016 kan vi tilbyde fleksible besætninger og forskellige udtryk, der matcher netop dit event. Live er vi alt fra duo, trio, kvartet, kvintet og helt op til et ni-personers swingende jazzband. Book en unik jazzoplevelse med de dygtigste unge jazztalenter gennem Jazzkollektivet!

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Jazzkollektivet

Jazzkollektivets er en sammenslutning af unge nordiske musikere, som hylder jazzens brede væsen og skaber rammerne for bæredygtige musikerliv. Vores mission er at genopfinde jazzen som festmusik i Danmark og Sverige. I en tid hvor musik produceres i metermål er Jazzkollektivet et ensemble baseret på levende musik spillet af rigtige musikere.
Diversiteten i Jazzkollektivet er vores største styrke: Vi sammensætter holdet, så det matcher både de enkelte event og den enkelte musikers spidskompetencer.
Jazzkollektivet er levende, nærværende og soundtracket til enhver festlig lejlighed. Vi spiller både i Sverige og Danmark.

En trio (for eksempel saxofon, piano, bas) passer godt ind som loungemusik til receptionen, middagen eller jubilæet. På repertoiret er der bløde jazzballader, eksotiske bossa novaer, jazzstandarder, viser, evergreens osv.

En kvartet eller en kvintet giver mulighed for et større lydbillede og dermed også flere musikere. At have en trommeslager med på scenen gør at det hele swinger på en helt anden måde. Når Jazzkollektivet stiller op som kvartet eller kvintet (for eksempel sanger, saxofonist, guitarist, bassist, trommeslager) kan vi naturligvis stadigvæk spille bløde jazzballader, eksotiske bossa novaer osv., men da vi er flere mennesker kan vi også spille new orleans/mardi gras og hæsblæsende swing som får alle aldre på dansegulvet.

Hvis der er plads i både budgettet og fysisk på stedet vil vi anbefale ’luksusudgaven” med 9 personer (to sangere, saxofonist, trompetist, pianist, guitarist, bassist, perkussionist og trommeslager) som giver en eminent oplevelse af lyd og tilstedeværelse på scenen. Jazzkollektivet leverer i sådan et tilfælde en decideret koncertoplevelse, som med de forskellige instrumentgrupper er nærværende, sammenspillet og et professionelt bidrag til en lang række arrangementer, hvor man ikke ønsker at på kompromis med noget.

Hvad skal man så vælge? Hvad der passer til det enkelte arrangement selvfølgelig. Sammen med kunden sammensætter vi det enkelte hold så det passer bedst muligt til begivenheden.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Anmeldelser:

Husorkester til showet Troldspejlet
”Jazzkollektivet gik i smuk symbiose med Troldspejlet på Bremen Teater, hvor bandets jazzede fortolkning af klassiske spiltemaer sørgede for en fantastisk stemning. Det er folk, der kan deres kram, samtidig med, at de tør prøve noget nyt – og de beviste, at gaming og jazz har mere til fælles, end man skulle tro.”
– Jakob Stegelmann (oktober 2019)

Jazz på Nationalmuseet
”Kæmpe tak til jer for en fantastisk aften. De allerstørste anbefalinger fra konference- og event på Nationalmuseet.”
– Dorthe, Nationalmuseet (november 2018)

Alle dansede! Fantastisk swing jazz!
”Jazzkollektivet leverede fuldstændig fantastisk swing-jazz, til en 60 års fødselsdag, som jeg afholdt for nylig. De var bare så professionelle, fantastisk søde og imødekommende. Alle dansede til de tre set, vi havde bestilt. Selve bookningen er et kapitel for sig. Kristina er så venlig og imødekommende, og følger op på bookningen på en måde så man føler sig helt tryg. Mange stjerner til band og booking!”
– Lisbeth Christensen (november 2019)

Jazz for medarbejdere efter arbejdstid
“Vi ville gerne give medarbejderne mulighed for nogle musikalske oplevelser af dygtige musikere og vokalister på arbejdspladsen. Da vi havde anvendt Jazzkollektivet tidligere til et julearrangement, faldt valget på at afholde torsdagskoncerter en gang i kvartalet, med dem på plakaten, helt naturligt. Samarbejdet med Jazzkollektivet har nu kørt i to år, og koncerterne er blevet et sted, hvor musikglade medarbejdere kan mødes efter arbejdstid til lidt vådt og tørt, samtidig med, at de får en god musikoplevelse.”

– Kim Hansen (oktober 2019)
Surprise-koncert til fødselsdag
”Jazzkollektivet kom og skabte fantastisk stemning ved min kones fødselsdag i Frederiksberg Have. Vanvittigt dygtige musikere og sangerinde. De vil være et fast indslag til vores fester i fremtiden!”
– Morten Jensen (august 2019)

Sympatiske og dygtige musikere
”Jeg vil gerne sige tusind tak for de super sympatiske og dygtige musikere, der leverede lækkert jazzmusik til min fars 80-års fødselsdag i weekenden. Og sikken stemme, sangerinden havde! Min far, som er en stor jazz-entusiast, fik også mulighed for at spille med på et par numre på sin medbragte saxofon. Selvom han følte sig noget rusten og var langt fra tilfreds med sin egen indsats, nød han sådan at spille sammen med de dygtige musikere. Tak!”
– Ursula Rosenkrantz Ugilt (marts 2019)

Det er ikke sidste gang
”Vi havde fornøjelsen af Jazzkollektivet til vores bryllup. Frederik og Nanna var fantastiske og levede 100% (og mere til) op til vores forventninger. Det er ikke sidste gang, vi bruger jer til en fest. 1000 tak fra os.”
– Tina Wennerwald Kaisen (august 2018)

En fantastisk stemning
”Tusind tak for en kanon indsats til vores bryllup. Musikken var forrygende, både under middagen og til dans. Vi er meget tilfredse og flere af gæsterne var også henne og rose musikvalget. I sørgede for en fantastisk stemning – tusind tak!”
– Astrid Brorsen (juni 2018)

Jazz til bryllupsreception
”Bryllup på vandet! Jazzkollektivet skabte den bedste stemning under vores bryllupsreception.”
– Magnus Stig Pedersen (juni 2019)

Jazz på Nettobåd i Københavns Havn
”En fantastisk oplevelse! Vi havde Asger på guitar og Jeppe på sax med ude at sejle på en af Nettobådene. Musikken var helt perfekt og gjorde virkelig noget ekstra for hyggen. Tak til jer begge for at gøre vores bryllup endnu bedre!”
– Katrine (juni 2017)

Skabt liv og oplevelser i shoppingcenter
“Jazzkollektivet har været med til at skabe oplevelser i vores shopping center, som har gjort, at vores besøgende har opholdt sig længere tid i centeret og dermed besøgt flere butikker og skabt mere salg. Vi så eksempler på, at f.eks. børnefamilier sætter sig og nyder musikken, hvilket giver en af forældrene “fri” til at shoppe, mens den anden nyder musikken med børnene. Vi oplevede også flere spisende gæster i vores restauranter, da Jazzkollektivet spillede udendørs koncerter i sensommeren. Det er bare god forretning at give besøgende en anderledes oplevelse. At have Jazzkollektivet til at stå for musikken, giver os mulighed for at skabe anderledes events i vores shopping center. Samarbejdet med Jazzkollektivet har tiltrukket flere besøgende og samtidig skabt mere liv, kultur og flere oplevelser til alle aldre. En varm anbefaling.”
– Katrine Grube, Kronen (januar 2020)

To vidunderlige liveoplevelser i 2019
”I er bare fantastisk dygtige, man kan mærke jeres store glæde ved musikken og den bringer I videre til os, der lytter. Jeg har haft to virkelig vidunderlige live-oplevelser med jer i 2019 og jeg glæder mig til endnu flere i 20’erne!”
– Linnea Withoeft (december 2019)

En varm anbefaling
”Perfekt til 50 års fødselsdag! Jazzkollektivet præsterede en super underholdning til min 50 års fødselsdag, før og under middagen. Hele vejen igennem, har kommunikationen været professionel og god, og jeg kan kun varmt anbefale Jazzkollektivet.”
– Bo Sjøgreen (juli 2017)

Super godt og jazzet indslag under middagen
“Jazzkollektivet var perfekt som indslag til vores bryllupsmiddag. Vi var super tilfredse over, det de spillede, og hele fremtoningen.”
– Katja Pedersen (august 2017)

Fantastisk hyggelig jazz!
“Jazzkollektivet leverede lækre toner på klaver og kontrabas til barnedåben af vores lille datter. Det var helt som vi ønskede os det. Mange tak for det!”
– Maria (maj 2019)

God opvarmning til fest!
“Jazzkollektivet ramte plet i balancegangen mellem at være i baggrunden, og alligevel levere et interessant og varieret repertoire som optakt til en fest. De får alle mine varmeste anbefalinger.”
– Nanna K. (april 2019)

Et band der har styr på deres publikum!
“Jeg synes arrangementet med Jazzkollektivet var perfekt – de var imødekommende og behagelige, og skabte en rigtig god stemning og en super performance til vores jubilæum.”
– Peter L. Knudsen (april 2018)

Jazz til julefest!
“Arrangementet med Jazzkollektivet som trio (sangerinde, guitar og kontrabas) passede perfekt som optakt til vores julefest. Playlisten var en blanding af gamle jazz-numre og julemusik. Helt perfekt!”
– Rasmus (december 2017)

Sikke et held!
“Sikke et held, at Jazzkollektivet kunne komme hele vejen fra Arhus til min 60-års brunch på en traditionsrig, gammel sønderjysk restaurant og spille. De lavede virkelig en god stemning. Dejligt alsidigt repertoire i en let jazzet stil, velspillet – og med venligt overskud til at lade interesserede småbørn se, hvordan en kontrabas virkede i pausen. Det var SÅ fint.”
– Susanna Petersen (juli 2018)

Super arrangement af Jazzkollektivet!
“Det var en absolut fornøjelse at have Jazzkollektivet med som band til vores bryllup. Deres valg af jazz var helt perfekt og alle komplimenterede dem for deres optræden. At de så, derudover, er nogle utroligt sympatiske og behagelige musikere, var endnu et plus. Jazzkollektivet får vores varmeste anbefalinger.”
– Trine Berg (maj 2018)

God kommunikation!
“Under planlægning af en surprise-fest, var vi ikke i tvivl om, at vi skulle booke Jazzkollektivet. Vi havde nogle detaljer om, blandt andet, et gospelkor, der skulle overraske min far. Det krævede noget kommunikation med Jazzkollektivet. Hver gang fik vi hurtigt og meget positivt svar. Jazzkollektivet var helt klart med til at gøre det hele meget lettere. Ting blev mulige! På selve dagen, under festen, var Jazzkollektivet præcis som vi ønskede. De holdt sig i baggrunden og tilpassede lydniveauet, så man sagtens kunne tale sammen. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Jazzkollektivet, som jeg synes havde en fornemmelse for både repertoire og, hvor højt de skulle spille. Det er sjældent. Mange tak, det var en stor fornøjelse!”
– Rikke B. (juli 2018)

Jazz til eksklusivt event
”Vi arrangerede et eksklusivt event og spurgte Jazzkollektivet, om de kunne hjælpe os med at spille for gæsterne under middagen. Både valg af sange, det musikalske niveau og deres flotte forberedelse forud for arrangementet samt hele bandets udtryk på aftenen, levede ikke kun op til vores høje forventninger, men fik stor ros af gæsterne både under og efterfølgende.”
– Pernille, INC (marts 2018)

Professionalisme, ekspertise og kvalitet
”Jeg anbefaler Jazzkollektivet, hvis man vil have professionalisme, ekspertise og kvalitet, som samtidig er nytænkende og agile i deres tilgang til at opfylde kriterierne og behovet for eventet.”
– Nete, KAF (november 2017)

Aftenen gik op i en højere enhed
”Fuldstændig fantastisk oplevelse at have Jazzkolletivet til vores sommerfest i DIGNITY. Alt foregik smooth og selve aftenen gik op i en højere enhed, og det var især fordi de leverede så lækker musik til stemningen. Top anbefaling herfra!”
– Kamilla, DIGNITY (august 2019)

Husorkester på vores arbejdsplads
“Vores temaer er blevet udvalgt fra et udpluk af gode idéer fra Jazzkollektivet, og selvom temaerne har været meget forskellige, har de alle haft det jazzede udtryk. Internt taler vi om Jazzkollektivet som vores husorkester, og det gør vi fordi de nu har givet ni koncerter hos os og vi er sikre på, at der kommer mange flere fremover. Jazzkollektivet består af en masse unge mennesker, med en fælles passion for musik, og det mærkes. Tillige er kommunikationen med dem hurtig, de er gode til at komme med forslag, og så holder de, hvad de lover og leverer varen hver gang.”
– Malene, DBI (oktober 2019)

En stor oplevelse for os og vores gæster
”Vi havde Jazzkollektivet til at spille til vores 2 x 40 års fødselsdag i september 2018. Det var eminent! Stemningen, gæsterne, boblerne, plankelaksen og Jazzkollektivet gik op i en højere enhed. Vi vil bestemt overveje dem til vores næste store fest. Mange tak fordi I var med til at gøre denne fest til en stor oplevelse for os og vores 60 gæster.”
– Henrik M. Christensen (september 2018)

Jätteduktiga, trevliga och professionella!
”Jazzkollektivet gjorde en otrolig insats för att göra vårt bröllop det mest fantastiska vi någonsin kunde föreställt oss! Jätteduktiga, trevliga och professionella! Tack för allt!”
– Linnéa Holbeck (juli 2019)

Offentlige koncerter med Kulturhavn365
”Projektet Kulturhavn365 har haft fornøjelsen af Jazzkollektivets talentfulde musikere og gode energi ved hele to lejligheder. Jazzkollektivet har en særlig evne til at sammenkæde kvalitet og fleksibilitet. Den ene gang spillede de maritime sange kl. 8 om morgenen. Den anden gang rykkede de deres talenter ud på en tømmerflåde, hvor vinden tog godt fat i hat og briller. Selv under vanskelige forhold formår de at tryllebinde publikum og efterlade dem med en fornyet kærlighed til jazz. Tak til Jazzkollektivet for de magiske oplevelser!”
– Nina Vindum Rasmussen (juli 2018)

Jazz til bryllup
”Knivskarp og top professionel levering fra Jazzkollektivet.”
– Anette Saxtorph (maj 2018)

Charleston dans med 20’er jazz
“60 gæster udklædte i 20’er-stil blev inspireret til at gi’ den fuld gas på dansegulvet hele aftenen til musikken. De var så dygtige og skønne alle fem. Fuldt fortjente 5 stjerner!”
– Lisbeth Christensen (oktober 2019)

Jazz til julefrokost
”Jazzkollektivet sørgede for, at vi i Udlændingestyrelsen fik en god start på julefrokosten. De virkede super fleksible og søde og, ikke mindst, så var de rigtigt dygtige musikere, som var åbne for evt. småjusteringer i lyden undervejs – selvom dette aldrig blev nødvendigt. Jazzkollektivet spillede præcist det, vi havde håbet og regnet med. De var et perfekt krydderi til aftenen. Derfor får de mine varmeste anbefalinger.”
– Dan Wichmand Frederiksen (december 2016)

Musikken sad lige i skabet
”Vi havde Jazzkollektivet i haven på #kejserensvilla til dobbelt 40-års fest. Det løftede stemningen og musikken sad ligeså meget i skabet som den gennemførte dresscode. Vi vil bestemt inkludere Jazzkollektivet til vores næste store fest!”
– Kejserens Villa (december 2019)

Fabelagtig lækker musik til 20’er-fest
“Jazzkollektivet leverede fabelagtig lækker musik til NIRAS’ julefrokost med tema indenfor de brølende 20’ere! Vi var over 600 ansatte til julefrokosten, der gav den fuld gas til jazz! Vi var i gode hænder fra start til slut, med en professionalisme og kælen for detaljen både inden for musikken, men også inden for booking og arrangering! Tusind tak, fordi I gjorde det til en fantastisk aften.”
– Camilla Pugholm Lindgreen (januar 2020)

Giver publikum lyst til at høre mere
”Rigtig gode musikere som giver publikum lyst til at høre mere!”
– Josefin Kaminski (december 2019)
God aften med Jazzkollektivet som duo
”Vi kan varmt anbefale Jazzkollektivet til dit arrangement. De levede til fulde op til vores forventninger, og spillede til stor fornøjelse for de fremmødte gæster. Vi valgte en sangerinde og en pianist. Stor applaus til Jazzkollektivet.”
– Stefan (november 2017)

Dygtige og behagelige!
”Jazzkollektivet leverede perfekt baggrundsmusik under maden til vores bryllup. Efter aftale klarede pianisten også festsangene. Alle sammen meget behagelige og imødekommende mennesker. Vores bedste anbefaling!”
– Alexander (maj 2017)

Jazzkollektivet spillede til vores bryllup i 2018
”Det var en fornøjelse at lytte til Jazzkollektivets lounge-jazz til vores bryllup. De spillede under middagen og tilpassede pauser efter de taler og indslag der var. Super fleksible. Jazzkollektivet var super dytige og kan varmt anbefales til festlige lejligheder.”
– Hella (juni 2018)

En super fed oplevelse!
“Jazzkollektivet spillede til vores bryllup og gjorde det helt fantastisk. De ramte stemningen PERFEKT, mens vi spiste og efterfølgende til swing på dansegulvet. Lydniveau og valg af sange kunne simpelthen ikke være bedre. Kan varmt anbefales!
– Simone K. (marts 2019)

Rigtig dejlig musik fra Jazzkollektivet
”Jazzkollektivet får fem stjerner fra os! Tak fordi, I var med til at gøre vores bryllup til en uforglemmelig dag.”
– Lene (april 2018)

Perfekt!
”Vi bookede Jazzkollektivet til at spille under en stor konference. Alt fungerede upåklageligt, fra booking til aftalen med Jazzkollektivet og, selvfølgelig, selve musikken.”
– Katrine (november 2017)

Dygtigt jazzband!!
“Helt igennem som aftalt. Hyggelig, romantisk og afdæmpet jazzmusik til vores bryllup med mulighed for, på forhånd, at tilpasse repertoiret til vores ønsker. Tak for en uforglemmelig dag!”
– Julia F. (juni 2017)

Behagelig baggrundsmusik!
“Meget behagelig baggrundsmusik, der passede til anledningen. Ros – også fra gæsterne – til musikken!”
– Sophia S. (september 2017)

Musik til bryllup
“Alt kørte perfekt fra start til slut! Jazzkollektivet sørgede for at finde den helt rigtige sangerinde og musikere til kirken, som gjorde alle fik kuldegysninger. Derefter fantastisk baggrundsmusik til både velkomstdrinks og middag. Tak til Jazzkollektivet for at gøre aftenen endnu mere speciel!!”
– Pernille (maj 2018)

Musik under middagen på restaurant
“Tak til Jazzkollektivet for en super fed aften med dygtig pianist og sangerinde på restaurant i København. Alt er bare forløbet perfekt! Bestilte for 5 måneder siden og alle aftaler holder bare – VIGTIGT! Musikken var skræddersyet til både os og omgivelser, så tusinde tak og vi ses næste gang!”
– Jørgen (maj 2019)

Tre uforglemmelige koncerter
”Jazzkollektivet formåede at skabe tre fuldstændigt uforglemmelige koncerter for Kulturtårnet i sommeren ’18. Med kvalitetslyd og fantastisk dygtige musikere, har samarbejdet været upåklageligt og tjekket fra ende til anden. Med Jazzkollektivet kan alt lade sig gøre.”
– Caroline, Kulturtårnet (november 2017)

Folk på dansegulvet til bryllup
”Jazzkollektivet spillede til vores bryllup, og både vi og gæsterne var meget imponerede over den høje kvalitet af musikere og den gode stemning bandet formåede at skabe, hvilket virkelig fik folk på dansegulvet. Jazzkollektivet får vores varmeste anbefalinger!”
– Laura (februar 2018)

Husorkester på Nørrebro Teater
”Jeg har siden 2018 haft Jazzkollektivet med som husorkester til mit show ’Schøtministeriet’ på Nørrebro Teater. Jazzkollektivet har både spillet intromusik, jingler til diverse gæster, underlægning til monologer, outro-musik og skabt en episk og smuk start på anden del af showet efter pausen med et lækkert jazzindslag. Jazzkollektivet har leveret varen som band i bedste amerikansk-talkshow-stil og det har været en kæmpe fornøjelse. I fællesskab med Jazzkollektivet, har vi finjusteret undervejs og de har været med til at skabe et smooth show, som jeg er meget stolt af. Vi glæder os til mere jazz, politik og comedy fremover!”
– Michael Schøt, komiker (februar 2020)

Væltede dansegulvet til vores bryllup
”Jazzkollektivet får ikke kun vores varmeste, men også vores mest oprigtige og ivrige anbefalinger – aldrig fandtes der et band, der kunne opfylde og imødekomme ens drømme om det perfekte band, som dem. Frederik, Nanna, Asbjørn, Hannes, John, Mikkel og Martin væltede dansegulvet med deres latin- og jazztoner til et brag af en fest til vores bryllup, og vi ville for intet i verden, have været foruden dem. TAK for den bedste scene og optræden til vores bedste dag! I fortjener stjerner til det uendelige for jeres usammenlignelige indsats!”
– Nina Victoria Ebbensgaard Murillo (august 2019)

Folk kunne nyde musikken og snakke sammen
”God mad kræver god musik! Jazzkollektivet kom til vores julefrokost, hvor de spillede musik under middagen. Gæsterne kunne nyde den gode musik, mens de spiste og hyggede sig sammen. Jazzkollektivet var meget gode til at finde et rigtigt niveau at spille på, hvor folk både kan nyde musikken og snakke sammen. Det gav en meget festlig stemning i lokalet, og folk blev glade for bandet. Jazzkollektivet er meget dygtige og entusiastiske mennesker og kan sagtens anbefales til arrangementer, hvor musikken skal være i god kvalitet.”
– Boyan Mihaylov (november 2016)

Fuldstændig magisk oplevelse
”Marie, Thomas og Asger fra Jazzkollektivet spillede til fødselsdag i min have. Det var fuldstændig magisk! Min nabo var også begejstret. Hvis jeg havde råd, stod de der hver fredag. Og de kom selvfølgelig til tiden og var helt utroligt rare og overskudsagtige!”
– Margit Kitter (juni 2019)

Musik til sommerfest
”Jazzkollektivet spillede levende musik til vores sommerfest i Opstandelseskirken. Pernille, Kristian og Robin spillede og sang himmelsk, og det gav en fantastisk stemning. Mange kom bagefter og sagde tak for mad og talte så videre om den gode jazzmusik og de dygtige musikere. Der blev virkelig sat pris på Jazzkollektivet. Det var en rigtig god aften i solskinnet udenfor ved kanalen. Tusind tak!”
– Nina Gustavussen (august 2018)

Jazz til privatarrangement
”Super dygtige musikere!”
– Henriette Bjergvang (juni 2018)

Høj kvalitet, god stemning og dans!
”Jazzkollektivet spillede tre set til vores bryllup. Både vi og alle gæsterne var meget imponerede over den høje kvalitet af musikere og den gode stemning bandet formåede at skabe, hvilket virkelig fik folk på dansegulvet. Kommunikation forud for arrangementet var ligeledes i topklasse og vi kan kun give Jazzkollektivet vores varmeste anbefalinger.”
– Laura Høgholt (februar 2018)

Koncerter under Copenhagen Jazz Festival
“I 2018 indledte Kunstforeningen GL STRAND et samarbejde med Jazzkollektivet om forskellige optrædener i kunsthallen. Sammen har vi, blandt andet, skabt ‘Jazzhaven’ som er en scene for ung, nordisk jazz under Copenhagen Jazz Festival. Rammen om denne intimscene er GL STRANDs smukke gårdhave, hvor Jazzkollektivets dygtige, unge musikere i en koncertrække i sommeren 2019, viste kunstnerisk højt niveau og musikalsk spændevidde. Jazzhaven er ikke kun en fantastisk ny scene i København, men giver også os som kunsthal mulighed for at inspirere et nyt publikum til at besøge GL STRAND og opleve kunsten i dialog med musikken. Samarbejdet med Jazzkollektivet har været en fornøjelse hele vejen, og har båret præg af en ambitiøs og løsningsorienteret tilgang til opgaverne, uanset deres størrelse. Vi kan varmt anbefale Jazzkollektivet – både som samarbejdspartner og jazz-leverandør og glæder os til at fortsætte samarbejdet i 2020.”
– Pernille Fonnesbech, kurator og formidlingschef, Kunstforeningen GL STRAND (januar 2020)

Meget imødekommende og velforberedte
“Vi satte stor pris på Jazzkollektivets villighed til at hjælpe med at gøre vores event til en succes. De var opmærksomme på stemningen og havde perfekt timing, når det kom til taler osv. Deres musik passede rigtig godt ind, og var både smukt og charmerende.
Jeg kan varmt anbefale, både deres musik, men også den professionelle håndtering af booking og musikken.”
– Silja (september 2017)

Dygtigt ungt jazzorkester
“Vi blev fuldt underholdt under middagen til vores julefrokost. De var meget dygtige og fornemmede straks, hvor højt de skulle spille – godt klassisk jazzet jule-repertoire.”
– Lone Wagner (december 2017)

Skøn blanding af jazz/croonermusik
“Super forståelse for musikken, lokalet og alle gæsterne.”
– Jørgen Ulrichsen (november 2019)

Perfekt – også til konfirmation!
“Ved vores datters konfirmation ønskede vi et jazzband, der ikke “støjede” for meget, men mere kunne være en blød kulisse for, hvad der ellers skulle ske under festen.
Jeg søgte lidt på nettet, og fast besluttet på at finde frem til de helt rigtige, satte jeg mig ned og lyttede til mange forskellige jazzorkestre og deres demoer. Jeg opdagede hurtigt, at der var stor forskel på de forskellige bands, og jeg var derfor slet ikke i tvivl om, hvorvidt Jazzkollektivet var de rigtige for os. Jeg skrev til dem og allerede samme dag fik jeg svar og en aftale kom hurtigt på plads. Tak for god musik!”
– Lisa Vangsgaard (maj 2019)

Utroligt dygtige musikere
“Musikerne var på plads bag instrumenterne, med butterflies og seler som aftalt, da vi ankom til godset. De spillede smukt, inderligt og behageligt under hele bryllupsreceptionen. De var ligeledes utroligt søde og imødekommende overfor os og vores gæster. Alle vores gæster nød deres musik og vi vil bestemt bruge Jazzkollektivet til andre arrangementer og fester fremover i familien.”
– Natasja (juli 2018)

Meget dygtige musikere
“Jazzkollektivet spillede så godt og havde taget er perfekt repertoire med. Jule-jazz som alle kender. Kan kun anbefales!”
– Kimmie (december 2016)

Bättre kan man inte önska sig!
“Jazzkollektivet var med och gjorde vår vigsel i kirken helt oförglömlig!
På nolltid övade Jazzkollektivet in våra två svenska nummer och framförde dem med perfektion. Alla rekommendationer härifrån!”
– Caroline (august 2018)

Jazz på Den Franske Ambassade
”Jazzkollektivet spillede som trio på Den Franske Ambassade. Enormt velspillende, nem kommunikation og afvikling. Kan varmt anbefales!”
– Klaus, DIGNITY (november 2017)

Setlisten matchede stemning og tema
”Har hyret Jazzkollektivet af to omgange og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Vi kunne nemt komme med ønsker og sørge for, at setlisten ville matche stemning og tema. Super kompetente musikere, og der bliver taget hånd om en fra start til slut!”
– Karen Rafael Jensen, Adform (august 2019)

Hyggelig jazz
”Hyggelig jazz og behageligt band! Tak for en fornøjelig aften i Vanløse!”
– Neve Q (august 2019)

Afslappende stemning til bryllup
”Jazzkollektivet skabte en god og afslappende stemning!”
– Kiwi (september 2019)

Sommerjazz på Bernstorff Slot
”Jeg arrangerer events på Bernstorff Slot og havde fornøjelsen af at hyre musikere fra Jazzkollektivet til et sommer-jazz arrangement på Slottets terrasse. Super søde mennesker og alle aftaler blev overholdt. De kom til tiden, lavede hurtigt lydprøver og leverede skøn skøn musik til vores arrangement. Alle vores gæster var super glade og tilfredse. Jeg vil helt bestemt give dem mine allerbedste anbefalinger, og jeg håber, at jeg får mulighed for et samarbejde igen til andre events og arrangementer.”
– Lisbeth Kobberup, Bernstorff Slot (juni 2019)

En vanvittig musikalsk oplevelse
”Vi bookede Jazzkollektivet til vores bryllup og det hele har simpelthen været en sand fornøjelse! Lynhurtige svar over mail og en trio bestående af Thomas, Lise og Asger, der bare leverede en vanvittig musikalsk oplevelse, samtidig med at være super åbne og glade! Tusind tak til Jazzkollektivet fra Anna og Thomas”
– Anna Teresia Møller-Lorentzen (august 2018)

Jazz til vielse under åben himmel
”Jazzkollektivet leverede fantastisk musik til vores bryllup på Trudsholm. Vi havde vokal og piano som akkompagnement til vores vielsesceremoni under åben himmel. Det fungerede rigtig godt og løftede virkelig stemningen. Efterfølgende leverede en kvartet med sax, bas, piano og vokal et smukt og stemningsfuldt lydbillede, mens vores gæster nød haven og musikken. Jazzkollektivet får en varm anbefaling herfra.”
– Johan Hallgren Madsen (juni 2018)

A perfect match
”We have spent an exceptional start of the evening thanks to the jazzband. Marie has a fantastic voice and the rest of the band played very well. The atmosphere, the place, the music was a perfect match. Thank you!”
– Nicolas Bonvalet (juni 2018)

En performance som går lige i hjertet
”Jazzkollektivet er super profesionelle at arbejde med og så leverer de en performance, som går lige i hjertet.”
– Thomas, Charitybaren (december 2017)

Stemningsskabende jazz
”Super sound, standard jazz! Vi havde en duo bestående af guitar og sang til vores fest. De passede fint til den lille baggård på Nørrebro. De leverede flot og professionel sang og guitar, både til dem, der lyttede efter og som stemningsskabende til dem, der bare var til fest.”
– Torkil (september 2018)

Jazz til julefrokost – 20’er tema
“Tak for et forrygende set-up. Det gav bare så god mening med jazz til 20’er-temaet. Alle gav den max gas og det hele svingede bare. Super sangerinde og musikere, der kan deres metier. Så det hele er bare gået så godt. Tusind tak!”
– Heidi, Niras (december 2019)

Gør jazzarven relevant for alle generationer!
“I er profesionelle, dygtige musikere med godt humør og energi, der løfter den traditionelle jazz-arv og gør den relevant for alle generationer! Altid en fornøjelse! Vi glæder os til 2020 med nye oplevelser med jer!”
– Tine Højrup (december 2019)

Gin & Jazz med Vinoble Skt. Petri
“Vi har siden 2019 haft et samarbejde med Jazzkollektivet om at kombinere tastings med jazzmusik. Vi har, blandt andet, arbejdet med konceptet Gin & Jazz, hvor hver gin & tonic kombineres med en intim jazzkoncert. Musikerne i Jazzkollektivet har været klar på en udfordring med, blandt andet, at synge på flere forskellige sprog – super fedt! Jazzkollektivet har været med til at skabe en unik og anderledes aften i vores butik Vinoble Skt. Petri i Krystalgade. Lydniveauet og udtrykket har været perfekt – gæsterne som stillede sig forrest havde en koncertoplevelse, men der var også mulighed for at stille sig bagerst og småsnakke. Repertoiret bestod af forskellige slags jazz – det hele lød fremragende og appellerede bredt. Eventet var med til at tiltrække et andet segment af kunder i vores butik end vi er vant til. Vi har fået rigtig gode tilbagemeldinger fra de deltagende gæster og planlægger flere events med Jazzkollektivet fremover.”
– Julian, Vinoble Skt. Petri (februar 2020)

Alt, hvad man kunne ønske sig
“Jazzkollektivet gjorde det SÅ godt! Vi bookede en trio af klaver, kontrabas og saxofon. Punktlig, fin kommunikation og så spiller de jo perfekt. Vores bryllup havde ikke været det samme uden, i hvert fald.”
– Louise Hansen (september 2017)

Helt perfekt!
“Til jubilæumsreception på arbejdet kom Jazzkollektivet og spillede. Fantastisk musik – tilpas lydniveau og en dejlig sammensætning af bossa nova, som passede perfekt til begivenheden.”
– Anja Skovgaard (marts 2019)

Jazz til begravelse
“Vi ønskede tilbagetrukket klaver og saxofon til begravelse – og det fik vi 100%! Dejlig, behagelig, stemningsfuld jazzmusik. Tak.”
– Jan Sørensen (oktober 2019)

Skøn jazzmusik til bryllupsmiddag
“Vi bookede Jazzkollektivet til vores bryllup – de spillede både i kirken, til receptionen og under middagen med 80 gæster og gjorde det rigtig godt. De havde det helt rigtige lækre jazzmusik på repertoiret og fandt hurtigt et lydniveau, der passede perfekt ind. Som ønsket spillede de “At Last” til vielsen. De flyttede instrumenter nemt og hurtigt, og var derefter dejlig baggrundsmusik, der gav god stemning til receptionen og middagen. Flere gæster har rost Jazzkollektivet.”
– Sidsel Eriksen (april 2018)

Fed jazzmusik!
“Jazzkollektivet var med til at gøre vores fest rigtig speciel. Talentfulde, behagelige, smilende og dygtige unge jazzmusikere. TAK!”
– Dagmar (september 2017)

Det var så perfekt!
“Vi havde valgt Jazzkollektivet til at spille dinnerjazz under maden til vores bryllup. Både musikken og musikernes imødekommende og professionelle måde at være på var så fantastisk. De skal helt sikkert spille en anden gang til fremtidige store familiefester. Største ros herfra!”
– Marie Henriksen (maj 2019)

Jazz-aften
“Jazzkollektivet var i den grad med til at gøre aftenen stemningsfuld med afslappet jazz, lige præcis som vi havde ønsket det. Mange tak!”
– Trine Bech (januar 2020)

En fryd for øret og hele stemningen!
“Jazzkollektivet får de aller varmeste anbefalinger fra hele selskabet, der deltog ved fødselsdagsfesten for min mand, som fyldte rundt. De fortjener ros for deres evne til at understøtte festligheden og udfolde deres fremragende musikalske færdigheder, inden for et bredt repertoire af smukke jazzstandarder og elskede danske melodier fra en svunden tid – helt som aftalt. Musikernes afslappede stil og samtidig energiske præstation, bidrog til at løfte stemningen til sådanne højder, at selskabet helt glemte tiden og festede videre til sent ud på aftenen. Jazzkollektivet skal virkelig have tak for deres bidrag til en helt igennem hyggelig og fornøjelig aften.”
– Steffen W. (februar 2019)

Videoklip

Anmeldelser ( | af Jazzkollektivet: 4,9 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser )

5
1
5

Proaktiv

Jeg henvendte mig angående indspilning af 2 melodier. Asger fra limunt.dk ringede mig op og hørte nærmere. Herefter fik jeg en absolut attraktiv pris på 30.000 kr for indspilningsweekend i topprofessionelt lydstudie. Tæt på samme pris som mange studier tager for indspilning uden levende og professionelle musikere. Og det bliver trods alt det bedste.

Anmeldt af Mikael Christensen d. 2. maj 2023
5
1
5

Fuldstændig fantastisk

60 gæster udklædte i 20 stil blev inspireret til at gi den fuld gas på dansegulvet hele aftenen til musikken. De var så dygtige og skønne alle 5. Fuldt fortjente 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anmeldt af Lisbeth Christensen d. 27. oktober 2019

Kontakt Jazzkollektivet

Kontakt Jazzkollektivet via formularen her, så vil Jazzkollektivet vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

 1. 00:00 What A Wonderful World Duo voc/piano
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdXR3IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--226ab256b31c9530f25c4e476f8d28cc58f74e98/OnlyMP3.to%20-%20Nordic%20Jazz%20Society%20-%20What%20A%20Wonderfuld%20World%20(Duo)-gPe-BTGNHIE-192k-1651058859878.mp3?5617941
 2. 00:00 Let's Fall In Love
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdXB3IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--27440bda3a2323a25751bceebe889f5761f21f06/OnlyMP3.to%20-%20Nordic%20Jazz%20Society%20-%20Quintet%20Close%20Harmony-uQ7rExbv2q0-192k-1651058908594.mp3?5617941
 3. 00:00 Sax trio
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdWx3IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--8f017fc004a883de1931b516b7810e421de52d43/OnlyMP3.to%20-%20Nordic%20Jazz%20Society%20-%20Jazz%20trio%20(sax)-c-X-6HUCY6w-192k-1651058945768.mp3?5617941
 4. 00:00 Piano jazz trio
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdWh3IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--c0a501a164b2021b901f8359aaf9bd5da7521e5e/OnlyMP3.to%20-%20Nordic%20Jazz%20Society%20-%20Piano%20Trio--3_1P8StcL0-192k-1651058925198.mp3?5617941
 5. 00:00 Jazz trio
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdWR3IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--aecd02f216d39933cc1fa0c7e9b42a3870087552/OnlyMP3.to%20-%20Nordic%20Jazz%20Society%20-%20Jazztrio-EQoCatVp_v4-192k-1651058970065.mp3?5617941
 6. 00:00 Moanin'
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcWNQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--6091e9713dad51a0279e3539847a80cf33f94c59/Jazzkollektivet_-_02_Moanin_.mp3?5617941
 7. 00:00 It Don't Mean A Thing (If It Ain't Go...
  /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcVlQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--ca76acf59f541b5125577984863c674d85f6a84d/Jazzkollektivet_-_01_It_Don_t_Mean_A_Thing.mp3?5617941