Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 dage

Jazzkollektivet

Prisniveau

Kr. 3.000 - 35.000

Hjemby

Varighed

Fra en sang til et helaftensarrangement

Profil

Jazzkollektivet er et professionelt jazzband med unge musikere fra det danske og svenske musikmiljø, der alle brænder for at spille jazz til forskellige festlige lejligheder. Jazz er for alle og skal opleves live!

Læs mere...

Mere om Jazzkollektivet

Jazzkollektivets mission er at genopfinde jazzen som festmusik i Danmark og Sverige. I en tid hvor musik produceres i metermål er Jazzkollektivet et ensemble baseret på levende musik spillet af rigtige musikere.

Jazzkollektivet er et fleksibelt dansk-svensk fællesskab, der finder det bedste hold af musikere til dit event. Da vi er mange musikere, giver det mulighed for forskellige konstellationer – alt fra duo, trio, kvartet, kvintet og helt op til et ni personers stort swingende live band. Jazzkollektivet er levende, nærværende og soundtracket til enhver festlig lejlighed. Vi spiller både i Sverige og Danmark.

En trio (for eksempel saxofon, piano, bas) passer godt ind som loungemusik til receptionen, middagen eller jubilæet. På repertoiret er der bløde jazzballader, eksotiske bossa novaer, jazzstandarder, viser, evergreens osv.

En kvartet eller en kvintet giver mulighed for et større lydbillede og dermed også flere musikere. At have en trommeslager med på scenen gør at det hele swinger på en helt anden måde. Når Jazzkollektivet stiller op som kvartet eller kvintet (for eksempel sanger, saxofonist, guitarist, bassist, trommeslager) kan vi naturligvis stadigvæk spille bløde jazzballader, eksotiske bossa novaer osv., men da vi er flere mennesker kan vi også spille new orleans/mardi gras og hæsblæsende swing som får alle aldre på dansegulvet.

Hvis der er plads i både budgettet og fysisk på stedet vil vi anbefale ’luksusudgaven” med 9 personer (to sangere, saxofonist, trompetist, pianist, guitarist, bassist, perkussionist og trommeslager) som giver en eminent oplevelse af lyd og tilstedeværelse på scenen. Jazzkollektivet leverer i sådan et tilfælde en decideret koncertoplevelse, som med de forskellige instrumentgrupper er nærværende, sammenspillet og et professionelt bidrag til en lang række arrangementer, hvor man ikke ønsker at på kompromis med noget.

Hvad skal man så vælge? Hvad der passer til det enkelte arrangement selvfølgelig. Sammen med kunden sammensætter vi det enkelte hold så det passer bedst muligt til begivenheden.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Videoklip

Anmeldelser ( | af Jazzkollektivet: 5.0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Super sound standard jazz

Vi havde en duo bestående af guitar og sang til vores fest. De passede fint til den lille baggård på Nørrebro. De leverede flot og prof sang og guitar, både til dem der lyttede efter og som stemningsskabende til dem er bare var til fest.

Anmeldt af Torkil d. 9. september 2018
5
1
5

Perfekt til 50 års fødselsdag

Jazzkollektivet præsterede en super underholdning til min 50 års fødselsdag, før og under middagen. Hele vejen igennem har kommunikationen været professionel og god, og jeg kan kun varmt anbefalt Jazzkollektivet.

Anmeldt af Bo Sjøgreen d. 31. juli 2017

Kontakt Jazzkollektivet

Kontakt Jazzkollektivet via formularen her, så vil Jazzkollektivet vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

 1. 00:00 Girl From Ipanema
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/2821/Jazzkollelktivet_-_Girl_From_Ipanema.mp3
 2. 00:00 At Last
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/2822/Jazzkollektivet_-_At_last.mp3
 3. 00:00 All About That Bass
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/2823/Jazzkollektivet_-_All_about_that_bass.mp3
 4. 00:00 Sway
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/2824/Jazzkollektivet_-_Sway.mp3
 5. 00:00 On The Sunny Side of the Street
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/3016/On_The_Sunny_Side_of_The_Street.mp3
 6. 00:00 Some Day My Prince Will Come
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/3017/Some_Day_My_Prince_Will_Come.mp3