Find dansemusik på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Dansemusik, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for private såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Bookingportalens idégrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så danskere på jagt efter perfekt underholdning og musik kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker dygtige entertainere hos os.

Udvalget dækker fra dansere til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Derudover har vi et udvalg af bands indenfor rigtig mange kategorier, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet en blog med gode idéer og inspiration til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Desuden er der et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor de besøgende følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er der også muligheder for i god tid at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og ønsker du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er kunstner eller søger god underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere