Christopher Engel

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Christopher Engel

Prisniveau

Kr. 2.500 - 10.000

Hjemby

Varighed

Fra en enkelt sang til en hel aften

Profil

Sanger, sangskriver og guitarist med en dyb silkeblød stemme og blandet repertoire til at skabe en hyggelig stemning på din store dag 🎶

Hej og velkommen til! Mit navn er Christopher Engel, jeg er 27 år og bor i København. Kort om mig, er jeg født og opvokset i Sønderjylland, men har boet i bl.a. Texas, USA og Melbourne, Australien, hvorfra jeg har en konservatorie uddannelse i sang. De seneste 3 år har jeg optrådt til bryllupper, fødselsdage og meget andet, mens jeg skriver musik både for mig selv og andre.

Jeg synger og spiller i stilen pop/rock/folk og vil gerne være med til at gøre din næste fest til noget helt specielt. Jeg kan enten synge 1-2 sange til f.eks. bryllupper og konfirmationer eller underholde i flere timer. Mit repertoire rækker bredt fra 60'erne og helt frem til de nyeste pop hits. Eksempler på kunstnere er Elvis, Frank Sinatra, Beatles, ABBA, Queen, Kim Larsen, Bruno Mars, Ed Sheeran og mange flere. Skriv gerne, hvad du er ude efter og så tilpasser vi det til dig!

Jeg er også sangskriver og kan bookes til f.eks. at skrive en helt personlig sang fra dig til din kommende ægtefælle. ‘Små Ting (Som Du Gør)’ nedenunder er et eksempel på en sang jeg har skrevet. Selvom jeg har base i København, rejser jeg gerne og kan bookes i hele landet. Skriv endelig, hvis du har spørgsmål. Jeg ser frem til at høre fra dig! :)

Musikafspiller

  1. 00:00 Små Ting (Som Du Gør)
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcFdjIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--38fae70868e824d1032246eb0df45b44a5c027ef/Sma%CC%8A%20ting(som%20du%20g%C3%B8r).mp3?5697490

Videoklip


Anmeldelser ( | af Christopher Engel: 5,0 ud af 5 baseret på 19 anmeldelser )

5
1
5

Helt igennem fantastisk oplevelse

Vi valgte Chris til at spille i kirken til vores bryllup, og der er kun et ord der kommer frem, fantastisk.
Chris' fantastiske optræden og helt igennem professionelle fremgangsmåde er der ikke en finger at sætte på.
En oplevelse vi og vores gæster klart vil anbefale alle.

Anmeldt af Ronnie Hastrup d. 8. oktober 2023
5
1
5

Ren magi! WOW

Chris sang og spillede til vores bryllup lørdag d. 9 september i bragende solskin ☀️ Chris spillede i to timer - og det var magisk. Sikke en fuldkommen fantastisk stemme! Alle gæster var blæst bagover og flere mandlige gæster, var misundelige på den sprøde og lækre stemme som Chris har! 🙌🏻 Af vores hjerter et ydmygt tak, for at gøre vores bryllup til en uforglemmelig dag! 🤍 1000 stjerner herfra!

Anmeldt af Sabrina Kicki Poulsen d. 11. september 2023

Kontakt Christopher Engel

Kontakt Christopher Engel via formularen her, så vil Christopher Engel vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.