Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Chris Engel

Prisniveau

Kr. 1.500 - 6.500

Hjemby

Varighed

15 minutter til 4 timer

Profil

Sanger og guitarist med en dyb stemme som Elvis og blandet repertoire til en god stemning

Læs mere...

Mere om Chris Engel

Hej og velkommen til! Jeg synger og spiller guitar i stilen pop/rock/singer-songwriter og vil gerne være med til at gøre din næste fest til noget helt specielt. Jeg kan enten synge 1-2 sange til f.eks. bryllupper og konfirmationer eller underholde i flere timer. Mit repertoire består af intime ballader, hyggelig dinnermusik og dansemusik fra 60'erne og helt frem til de nyeste pop hits. Til længere fester, kan jeg under middagen spille rolige numre fra f.eks. Beatles, Ed Sheeran, Frank Sinatra for at skabe en hyggelig stemning. Derefter, tager jeg gerne tempoet op for at få gang i dansegulvet med eksempelvis Queen, Kim Larsen eller ABBA. Skriv gerne, hvad du er ude efter og så tilpasser vi det til dig!

Videoklip

Anmeldelser ( | af Chris Engel: 5,0 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser )

5
1
5

Fuldstændig fantastisk!

Chris sang til min mand til vores bryllup, og det var den vildeste oplevelse - fuldstændig magisk! Inden hans optræden havde vi talt sammen et par gange, og Chris havde fået baggrundshistorien for, hvorfor det netop skulle være den sang. Chris sendte også et par lydklip til mig med eksempler på forskellige versioner inden. Det er så tydeligt at mærke, at Chris er super dedikeret, og hans indlevelsesevne er så unik. Han har et kæmpe talent, og han er simpelthen så dygtig. Han skabte et minde, både vores gæster, min mand og jeg vil huske for evigt! Jeg er så taknemmelig for, at Chris sagde ja til at lave den overraskelse for min mand, og han får de varmeste anbefalinger med på vejen! Alle der får Chris ud til at spille, vil uden tvivl få skabt minder for livet. TAK Chris!

Anmeldt af Camilla Steffensen d. 22. august 2022
5
1
5

SUPER OPLEVELSE

Vi havde til vores bryllup den store fornøjelse at have Chris Engel til at give 30 minutters fantastisk koncert i vores have. Han synger fantastisk, og hans fortolkninger giver gåsehud og tårer i øjenkrogen. I ugerne op til arrangementet havde vi en super dialog omkring de sange Chris skulle synge. Alt klappede og vores gæster og ikke mindst os selv var vildt begejstrede. 1000 tak for en stor oplevelse på vores dag 🙏😀❤

Anmeldt af Niels Thingvad d. 28. juni 2022

Kontakt Chris Engel

Kontakt Chris Engel via formularen her, så vil Chris Engel vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.