Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Chris Engel

Prisniveau

Kr. 1.500 - 6.500

Hjemby

Varighed

15 minutter til 4 timer

Profil

Sanger og guitarist med en dyb stemme som Elvis og blandet repertoire til en god stemning

Læs mere...

Mere om Chris Engel

Hej og velkommen til! Jeg synger og spiller guitar i stilen pop/rock/singer-songwriter og vil gerne være med til at gøre din næste fest til noget helt specielt. Jeg kan enten synge 1-2 sange til f.eks. bryllupper og konfirmationer eller underholde i flere timer. Mit repertoire består af intime ballader, hyggelig dinnermusik og dansemusik fra 60'erne og helt frem til de nyeste pop hits. Til længere fester, kan jeg under middagen spille rolige numre fra f.eks. Beatles, Ed Sheeran, Frank Sinatra for at skabe en hyggelig stemning. Derefter, tager jeg gerne tempoet op for at få gang i dansegulvet med eksempelvis Queen, Kim Larsen eller ABBA. Skriv gerne, hvad du er ude efter og så tilpasser vi det til dig!

Videoklip

Anmeldelser ( | af Chris Engel: 5,0 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk stemme

Chris har en fantastisk stemme og er virkelig dygtig.
Samtidig har han en dejlig personlighed, er en god performer og er meget fleksibel at lave aftaler med.
De varmeste anbefalinger herfra!!

Anmeldt af Camilla Hogrefe Heideby d. 6. december 2022
5
1
5

Alt som aftalt

Vi brugte Chris til en bisættelse af min mor og havde bedt ham spille akustisk guitar/synge to mere personlige sange, som vi havde valgt.
Alt gik super og som aftalt. Vi kunne ikke have forlangt mere - og derudover var Chris utrolig empatisk og all-around nice guy.
Vi anbefaler ham uden forbehold.

Anmeldt af Simon Spangenberg d. 16. oktober 2022

Kontakt Chris Engel

Kontakt Chris Engel via formularen her, så vil Chris Engel vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.