Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Chris Engel

Prisniveau

Kr. 1.500 - 6.500

Hjemby

Varighed

15 minutter til 4 timer

Profil

Sanger og guitarist med en dyb stemme som Elvis og blandet repertoire til en god stemning

Læs mere...

Mere om Chris Engel

Hej og velkommen til! Jeg synger og spiller guitar i stilen pop/rock/singer-songwriter og vil gerne være med til at gøre din næste fest til noget helt specielt. Jeg kan enten synge 1-2 sange til f.eks. bryllupper og konfirmationer eller underholde i flere timer. Mit repertoire består af intime ballader, hyggelig dinnermusik og dansemusik fra 60'erne og helt frem til de nyeste pop hits. Til længere fester, kan jeg under middagen spille rolige numre fra f.eks. Beatles, Ed Sheeran, Frank Sinatra for at skabe en hyggelig stemning. Derefter, tager jeg gerne tempoet op for at få gang i dansegulvet med eksempelvis Queen, Kim Larsen eller ABBA. Skriv gerne, hvad du er ude efter og så tilpasser vi det til dig!

Videoklip

Anmeldelser ( | af Chris Engel: 5,0 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser )

5
1
5

Charmerende og dygtig

Chris spillede og sang for os et par timer til min 50 års fødselsdagsfest i april 2022. Han kom i god tid, så han havde stillet mikrofon mv. op og var klar til gæsterne kom. Han er virkelig dygtig og spredte en god stemning. Kan helt sikkert anbefale Chris.

Anmeldt af Vibeke M. d. 6. maj 2022
5
1
5

Synger perfekt og er super sød og nem at snakke med.

Kunne ikke være mere perfekt. Go stemme og skøn musik med sin guitar.
Ville anbefale Chris Engel til hver en tid.

Anmeldt af Cindy Goltermann d. 16. april 2022

Kontakt Chris Engel

Kontakt Chris Engel via formularen her, så vil Chris Engel vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.