Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Chris Engel

Prisniveau

Kr. 1.000 - 6.500

Hjemby

Varighed

15 minutter til 4 timer

Profil

Sanger og guitarist med en dyb stemme som Elvis og blandet repertoire til en god stemning

Læs mere...

Mere om Chris Engel

Hej og velkommen til! Jeg synger og spiller guitar i stilen pop/rock/singer-songwriter og vil gerne være med til at gøre din næste fest til noget helt specielt. Jeg kan enten synge 1-2 sange til f.eks. bryllupper og konfirmationer eller underholde i flere timer. Mit repertoire består af intime ballader, hyggelig dinnermusik og dansemusik fra 60'erne og helt frem til de nyeste pop hits. Til længere fester, kan jeg under middagen spille rolige numre fra f.eks. Beatles, Ed Sheeran, Frank Sinatra for at skabe en hyggelig stemning. Derefter, tager jeg gerne tempoet op for at få gang i dansegulvet med eksempelvis Queen, Kim Larsen eller ABBA. Skriv gerne, hvad du er ude efter og så tilpasser vi det til dig!

Videoklip

Anmeldelser ( | af Chris Engel: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Super oplevelse

Vi er vildt begejstret. Chris har den lækreste stemme og lyder som englene synger😊👍 Han var med til at skabe en skøn stemning til vores fest. Kunne have lyttet til ham hele aftenen og natten med.

Anmeldt af Hanne Fleischer d. 8. november 2021
5
1
5

Enestående stemme

Chris var fra start meget hurtig til at melde tilbage på ens henvendelse og det forsatte han med indtil festen. Dialogen var nem og han svarede altid indenfor kort tid. Han var selv meget opsøgende og alt gled som det skulle.
Man er altid nervøs når man booker noget via internettet. Det kan gå begge veje, men jeg kan kun sige, at sikke en god og positiv oplevelse det var at have besøg af Chris og sikke en stemme.. wauw. Vi var alle blæst bagover, han sang SÅ godt, han har en hel exceptionel stemme. Og så har han en evne til bare at blænde ind i forsamlingen, nogle gæster troede at vi kendte Chris privat. :-) Børnene elskede ham og han var generelt bare meget opmærksom. Kan KUN anbefale Chris, I vil ikke fortryde det.

Anmeldt af Louise Kure d. 5. september 2021

Kontakt Chris Engel

Kontakt Chris Engel via formularen her, så vil Chris Engel vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.