Find festmusik på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under festmusik, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En af landets meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , hvor du finder alle betydelige typer kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Idegrundlaget for portalen er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere så danskere, som er på jagt efter den fuldendte underholdning og musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det resulterer i ekstra omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er den bookingportal, som samler alle mulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra klovne til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af musikere indenfor rigtig mange interessante kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end portalen, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet en blog, hvor man kan finde ideer til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har desuden et voksende antal af folk, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter en video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter underholdning til din næste fest eller du er kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til entertainere