Book irsk folkemusik på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Irsk folkemusik, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Vil du have stille underholdningsmusik under middagen eller musik, til en kæmpe fest på dansegulvet, så kan du finde kompetente artister til det, du søger, lige her på Eventzonen.dk. Vi har landets bredeste udvalg af musik og artister til fester eller andre begivenheder, hvor musik kan bidrage til stemningen. Du aftaler hele forløbet med musikeren selv, og som regel kan du høre lydklip eller se videoklip, inden du beslutter dig for, hvem der skal stå for underholdningen.

Eventzonen.dk er blandt Danmarks mest spændende og største portaler, hvor du finder alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som firmaer, voksne som børn.

Formålet med denne portal er at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere , så folk, der er på jagt efter den ideelle musik og underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden, at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen.dk er bookingportalen, der samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra børneunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af alle typer underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få ideer til alt indenfor fester og events. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende led er væk, så har du også muligheder for inden en event eller fest at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade en video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du selv er artist eller du er på jagt efter irsk folkemusik på Bornholm, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.