Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 timer

Mads Westfall

Prisniveau

Kr. 3.500 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 gange 45 minutter eller efter aftale

Profil

Mads Westfall er en af landets førende visesangere, kendt fra trioen Halfdanskerne. Han er også en fremragende solist, som med sin guitar, sin smukke stemme og sin store erfaring løser enhver underholdningsopgave. Mads sammensætter i samråd med arrangøren et program, som passer perfekt til lejligheden, og succesen er sikker, uanset om det er kendte viser, morsom underholdning, fællessang eller hans egne numre, der er i fokus. Perfekt til fødselsdage, firmafester og foreningsarrangementer.

Læs mere...

Mere om Mads Westfall

Mads Westfall har optrådt professionelt i næsten 30 år. I starten arbejdede han som jurist og optrådte ved siden af i den musikalske stand-up-duo Strengedrejerne, men i 2009 sagde han sit faste job op for, som han selv siger, at "læse videre til spillemand".

Siden er det gået stærkt. Mads har udgivet 6 albums med sine egne sange, det er blevet til masser af airplay på DR´s P4 og P5 og fine anmeldelser, og i 2015 blev han nomineret til en Danish Music Awards Folk i kategorien ”Årets sangskriver” for albummet ”Spor”.

Ved siden af solo-karrieren har han kæmpe succes med visetrioen Halfdanskerne, der spiller for fulde huse i hele landet med deres viseshow baseret på sange af Halfdan Rasmussen og Benny Andersen, og har udgivet 5 albums med deres populære fortolkninger.

I sin solooptræden leverer Mads sjove og underholdende fortolkninger og fordanskninger af kendte viser og andre klassikere, der sætter fællessangen i gang. Oplev det unikke show, hvor en stærk stemme, lækkert guitarspil, begavede og morsomme tekster og topprofessionel underholdning går hånd i hånd.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Mads Westfall: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Et højdepunkt i festen.

Mads Westfall ankom i god tid i forhold til vores aftale. Han startede med at præsentere sig ved at synge Poul Dissings "Jeg er en tosset spillemand" og derefter fortsatte han med et meget forskelligartet udvalg af egne og andres sange. Sangene var velvalgte i forhold til vores selskab, og de blev kædet sammen på bedste og mest underholdende vis. Gæsterne var alle begejstrede, de lyttede og sang selv med, og hele selskabet fik en god og glad oplevelse.

Anmeldt af Gunhild Bach Nielsen d. 12. september 2017
5
1
5

Skøn, varm, gribende - oplysende og sjov optræden

Mads Westfall optrædte på mit nyåbnede Spisested Kildehuset i Skælskør. Han passede perfekt ind i stedets atmosfære - publikum og jeg blev grebet af Mads' fantastiske udstråling, hans tekster og hans varme sind. Mads' tekster tager udgangspunkt i livets op- og nedture. Skøn aften - 1 times soloshow var næsten for lidt!

Anmeldt af Heidi Falkenstrøm d. 28. november 2016

Kontakt Mads Westfall

Kontakt Mads Westfall via formularen her, så vil Mads Westfall vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Noget om helte
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/2103/Noget_om_helte.mp3
  2. 00:00 Ingen vej tilbage
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/2742/Ingen_vej_tilbage__-_master.mp3