Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Mads Westfall

Prisniveau

Kr. 3.500 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 gange 45 minutter eller efter aftale

Profil

Mads Westfall har en helt særlig appel til det modne publikum. Nærvær, energi og en stærk personlig udstråling er udgangspunktet. Og når det kombineres med dyb musikalitet, en usædvanligt smuk stemme, lækkert guitarspil og et håndplukket udvalg af de allerbedste sange og viser, er succesen sikker. Book ham til private fester, på plejehjem og aktivitetscentre, i ældreklubber og foreninger og alle andre steder, hvor de rigtigt voksne samles.

Læs mere...

Mere om Mads Westfall

Mads Westfall har optrådt professionelt i næsten 30 år, og først i løbet af de senere år er han begyndt at tilbyde solo-underholdning for ældre. Som fast deltager gennem flere år i Københavns Kommunes ordning for musik til pleje- og aktivitetscentre og Spil Dansk-koncerterne har han løbende udviklet den særlige kunst det er, at underholde et ældre publikum, og har opdaget, at det er yderst livsbekræftende - også for ham selv. Så nu har han faste aftaler om optræden med en lang række institutioner, og spiller omkring 100 succesfulde koncerter for ældre om året.

Ved siden af solo-karrieren har han kæmpe succes med visetrioen Halfdanskerne, der spiller for fulde huse i hele landet med deres viseshow baseret på sange af Halfdan Rasmussen og Benny Andersen, og har udgivet 5 albums med deres populære fortolkninger.

Desuden optræder han med duoen Westfall & Grand, der også kan findes her på Eventzonen.

Mads har udgivet 7 albums med sine egne sange, det er blevet til masser af airplay på DR´s P4 og P5 og fine anmeldelser, og i 2015 blev han nomineret til en Danish Music Awards Folk i kategorien ”Årets sangskriver” for albummet ”Spor”.

I sin solooptræden leverer Mads sjove og underholdende fortolkninger af kendte viser og andre klassikere, der sætter fællessangen i gang. Oplev det unikke show, hvor en stærk stemme, lækkert guitarspil, begavede og morsomme tekster og topprofessionel underholdning går hånd i hånd.

Kontakt Mads Westfall

Kontakt Mads Westfall via formularen her, så vil Mads Westfall vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.