Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 timer

Viseshow med Mads Westfall

Prisniveau

Kr. 3.500 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 gange 45 minutter eller efter aftale

Profil

Mads Westfall er en af landets førende visesangere, kendt fra den populære trio Halfdanskerne. Nu præsenterer han et solo-show med fuld fokus på visemusikken. Her får I hans egne oversættelser og fortolkninger af de allermest kendte viser af de danske og nordiske vise-digtere, og en række af hans egne velskrevne sange. Oplev et underholdende soloshow, hvor en vellydende stemme, lækkert guitarspil og begavet og morsom underholdning går hånd i hånd.

Læs mere...

Mere om Viseshow med Mads Westfall

Mads Westfall fyldte 50 i sommeren 2018. Det satte gang i en masse tanker, som nu er mundet ud i det morsomme og musikalske vise-show ”På den anden side”. I det nye show kombinerer han flotte fortolkninger af kendte klassikere – ofte i egne oversættelser – med de bedste af hans egne viser og shownumre.

Her er både plads til overvejelser om livet på den anden side af det halve århundrede, indslag med fokus på nordiske viser, danske viseklassikere og nyere danske viser, og masser af skarpe tekster, fremført med spansk guitar og Mads´ flotte og udtryksfulde sangstemme.

Hans baggrund som entertainer, tilbage fra 90´erne, hvor han var fast navn i Tivolis Vise Vers Hus med duoen Strengedrejerne, helt frem til i dag, hvor han har kæmpe succes både med trioen Halfdanskerne og sit solo-stand-up-show DEJAVU, fornægter sig ikke. Så udover at være en musikalsk og lyrisk oplevelse er ”På den anden side” også et både morsomt, underholdende og nærværende show.

Mads Westfall sammenlignes ofte med entertainere og visesangere som Niels Hausgaard, Søren Kragh-Jacobsen og Eddie Skoller, men han er først og fremmest helt sin egen. Se mere om ham og Halfdanskerne på facebook, og find hans smukke viser på Youtube.

Mads optræder også med det musikalske stand-up-show DEJAVU, med duoen Westfall & Grand og som nævnt med trioen Halfdanskerne, og han kombinerer gerne repertoiret fra de forskellige projekter.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Viseshow med Mads Westfall: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Et højdepunkt i festen.

Mads Westfall ankom i god tid i forhold til vores aftale. Han startede med at præsentere sig ved at synge Poul Dissings "Jeg er en tosset spillemand" og derefter fortsatte han med et meget forskelligartet udvalg af egne og andres sange. Sangene var velvalgte i forhold til vores selskab, og de blev kædet sammen på bedste og mest underholdende vis. Gæsterne var alle begejstrede, de lyttede og sang selv med, og hele selskabet fik en god og glad oplevelse.

Anmeldt af Gunhild Bach Nielsen d. 12. september 2017
5
1
5

Skøn, varm, gribende - oplysende og sjov optræden

Mads Westfall optrædte på mit nyåbnede Spisested Kildehuset i Skælskør. Han passede perfekt ind i stedets atmosfære - publikum og jeg blev grebet af Mads' fantastiske udstråling, hans tekster og hans varme sind. Mads' tekster tager udgangspunkt i livets op- og nedture. Skøn aften - 1 times soloshow var næsten for lidt!

Anmeldt af Heidi Falkenstrøm d. 28. november 2016

Kontakt Viseshow med Mads Westfall

Kontakt Viseshow med Mads Westfall via formularen her, så vil Viseshow med Mads Westfall vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Noget om helte
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/2103/Noget_om_helte.mp3
  2. 00:00 Ingen vej tilbage
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/2742/Ingen_vej_tilbage__-_master.mp3