Find og book irsk folkemusik her

Søger du irsk folkemusik til din fest eller andet arrangement? Her på siden finder du et bredt udvalg af irsk folkemusik, så du kan få den helt rigtige irske stemning til begivenheden. Se vores kunstnerne igennem på listen nedenfor og lad dig inspirere mod det rette valg til dagen.
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Anne-Marie Hassing

Sangerinde og pianist.
Musikalsk, med nærvær og yderst delikat fortolker jeg sangene f.eks. til dit bryllup eller til jeres reception.
Jeg er al...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Frederiksens Senior Musik

Hej og velkommen til min profil om musik for seniorer. Nærvær og omtanke er nøgleordene. Jeg gør mig umage, for at skabe momenter af vægtløshed. Ti...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Rio Ordell

Du er kommet det helt rigtige sted hen, hvis du søger underholdende musikalsk tilskud til en fest, en reception eller et andet arrangement.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Assens
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil
5.0

André Vejby

Vil du optimere stemningen til netop din fest? Erfaren sanger og guitarist spiller udelukkende hits til dansen eller/og middagen :-) NYT: Nu også ...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil
5.0

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil

Trio dröbak

Folkemusik i særklasse, mandolin, akk guitar og kontrabas med nerve, sjæl og en fængslende lyd.

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 7.000
Vis kunstnerprofil
Hvad enten det er er som baggrundsmusik under maden eller som underholdning, der fylder dansegulvet fra start til slut, så finder du kompetente musikere, der kan udfylde opgaven her på Eventzonen.dk. Hos Eventzonen finder du nemlig musik til ethvert arrangement via de utallige tilknyttede bands og musikere fra hele Danmark. Det perfekte er, at du i de fleste tilfælde kan høre eller se klip med artisterne, inden du reserverer dem, der skal stå for din underholdning.

Eventzonen er en bookingportal, der er en af landets største og mest spændende med kort sagt alle typer underholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som firmaer, børn som voksne.

Formålet med denne portal er at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle væsentlige kategorier så personer, på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er bookingportalen, der samler valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker vores underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra børneunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange spændende genrer, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle former underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære system til booking af underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunder og entertainere, der er også indbygget en blog med inspiration og gode ideer til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er der også gode muligheder for i god tid at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade en video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter irsk folkemusik, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.