Find og book irsk folkemusik her

Søger du irsk folkemusik til din fest eller andet arrangement? Her på siden finder du et bredt udvalg af irsk folkemusik, så du kan få den helt rigtige irske stemning til begivenheden. Se vores kunstnerne igennem på listen nedenfor og lad dig inspirere mod det rette valg til dagen.
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musik.
Guitar og vokal, - lev...

Hjemby
Aars
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Roskilde
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil

Copenhagen Swing Strings

Vi spiller allt ifra klassisk og tango till jazz og pop. Violin, cello og giutar i en svingende kombiantion.

Kategori
Hjemby
Hellerup
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Jonas Mejlvang Kofoed

Ægte live-oplevelse - back to basic! Til dig der gerne vil høre god musik med nerve og et glimt i øjet.

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 1.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil

Moonshiners

Folk Trio - Irsk - skotsk - engelsk - amerikansk trad. folk songs - flerstemmige vokaler - akustisk el. med anlæg - Songs to with a pint or two !...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

André Vejby

Vil du optimere stemningen til netop din fest? Erfaren sanger og guitarist spiller udelukkende hits til dansen eller/og middagen :-)

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.500
Vis kunstnerprofil

Dj stig

Jeg er En ung mand med gang i den og kan godt lide musik Og fest derfor har jeg starte mit eget dj firma har det meste til alle lejligheder

Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 1.000
Vis kunstnerprofil
Hvad enten det er er som baggrundsmusik under maden eller som underholdning, der fylder dansegulvet fra start til slut, så finder du kompetente musikere, der kan udfylde opgaven her på Eventzonen.dk. Hos Eventzonen finder du nemlig musik til ethvert arrangement via de utallige tilknyttede bands og musikere fra hele Danmark. Det perfekte er, at du i de fleste tilfælde kan høre eller se klip med artisterne, inden du reserverer dem, der skal stå for din underholdning.

Eventzonen er en bookingportal, der er en af landets største og mest spændende med kort sagt alle typer underholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som firmaer, børn som voksne.

Formålet med denne portal er at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle væsentlige kategorier så personer, på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er bookingportalen, der samler valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker vores underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra børneunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange spændende genrer, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle former underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære system til booking af underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunder og entertainere, der er også indbygget en blog med inspiration og gode ideer til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er der også gode muligheder for i god tid at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade en video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter irsk folkemusik, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.