Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

JESPER BRAAE

Prisniveau

Kr. 2.000 - 11.000

Hjemby

Områder

Varighed

op til 10 timer

Profil

Søger du en yderst rutineret musiker, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Læs mere...

Mere om JESPER BRAAE

Jesper Braae Madsen er en vaskeægte troubadour som igennem de sidste 12 år som professionel musiker har spillet mere end 1000 koncerter.

Han voksede op på landet på grænsen mellem skov og mark, og musikken blev hans faste tilflugtssted i en alder af 8 år.
Hans spidskompetence er at synge sangene med en indlevelse og et nærvær, som får hårene til at rejse sig hos selv de mest hårdhudede.

Jesper har ingen fine fornemmelser og forstår at sætte kunden i centrum. Han er rutineret i at læse sit publikum og spiller præcis de sange som skaber det bedste arrangement – hvad enten det er smukke ballader eller vild festmusik.

Gennem årene som professionel musiker har Jesper spillet og arbejdet med en række af landets mest succesfulde musikere. F.eks. Søs Fenger, Erann DD, Barbara Moleko, Tim Schou, Tamra Rosanes mfl.

Videoklip

Anmeldelser ( | af JESPER BRAAE: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt!

Jesper var med til at gøre vores bryllupsdag den 11/5-19 perfekt! Han formåede at ramme den stemning vi søgte og havde ingen problem med få folk på dansegulvet! Jesper har efterfølgende fået enormt meget ros af vores gæster- specielt de musikere som var iblandt gæsterne, som roste ham for specielt hans guitarspil og vokal :) Som kommende brudepar var Jesper en stor hjælp både hvad angår råd, planlægning og rådgivning! Jeg håber, at vi får en anledning til at hyre Jesper igen :)

Anmeldt af Kathrine Møller d. 16. maj 2019
5
1
5

Super professionel og super dygtig

Jesper spillede til vores bryllup. Han har en utrolig spændvidde i genrene og kunne virkelig få vores gæster på gulvet.. Jeg sagde på forhånd at det nok ikke blev et dansebryllup, men det blev der heldigvis lavet om på :) Flere af vores gæster spurgte efterfølgende på kontaktoplysninger til Jesper. Vi er to ultratilfredse kunder!

Anmeldt af Michele Amby Andersen d. 5. september 2018

Kontakt JESPER BRAAE

Kontakt JESPER BRAAE via formularen her, så vil JESPER BRAAE vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.