Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

JESPER BRAAE

Prisniveau

Kr. 2.000 - 11.000

Hjemby

Områder

Varighed

op til 10 timer

Profil

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Læs mere...

Mere om JESPER BRAAE

Jesper Braae er en vaskeægte troubadour som igennem de sidste 14 år som professionel musiker har spillet til mere end 1000 bryllupper, fødselsdage, firmafester osv.
Han har specialiseret sig i helaftensløsninger med guitar/sang under maden og LIVE musik eller DJ til dans.

Jesper har ingen fine fornemmelser og forstår at sætte kunden i centrum. Han er rutineret i at læse sit publikum og spiller præcis de sange som skaber det bedste arrangement – hvad enten det er smukke ballader eller vild festmusik. Gennem årene som professionel musiker har Jesper spillet og arbejdet med en række af landets mest succesfulde musikere. F.eks. Søs Fenger, Erann DD, Barbara Moleko, Tim Schou, Tamra Rosanes mfl.

Når i hyrer Jesper Braae får i et topprofessionelt produkt, og i vil være i trygge hænder i forhold til at alt forløber på den måde, som er bedst for jeres fest.

Videoklip

Anmeldelser ( | af JESPER BRAAE: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Super dygtig, venlig og proffesionel

Vi havde fornøjelse af at Jesper spillede til vores bryllup. Først akustisk med sang under maden og efterfølgende som DJ. Da festen var i fuld sving, var det ikke et problem at han tog en time mere.
Flere af gæsterne roste også hans gode sangstemme.
De varmeste anbefalinger herfra

Anmeldt af Dina d. 14. august 2019
5
1
5

En stor succes!

Vi sender de største anbefalinger til Jesper.

Jesper leverede stemningsskabende afdæmpet guitar musik under spisningen. Senere på aftenen spillede Jesper om til DJ og forstod virkelig at sætte gang i danse skoene til festen.

Flere af vores gæster har under og efter festen bemærket, at Jesper var virkelig helt fantastisk og vi (brudeparret) er meget enige. Det var fantastisk, behageligt, smukt og noget vi aldrig har oplevet bedre.

Anmeldt af Henriette Schmidt d. 30. juli 2019

Kontakt JESPER BRAAE

Kontakt JESPER BRAAE via formularen her, så vil JESPER BRAAE vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.