Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

JESPER BRAAE

Prisniveau

Kr. 2.000 - 11.000

Hjemby

Områder

Varighed

op til 10 timer

Profil

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Læs mere...

Mere om JESPER BRAAE

Jesper Braae er en vaskeægte troubadour som igennem de sidste 14 år som professionel musiker har spillet til mere end 1000 bryllupper, fødselsdage, firmafester osv.
Han har specialiseret sig i helaftensløsninger med guitar/sang under maden og LIVE musik eller DJ til dans.

Jesper har ingen fine fornemmelser og forstår at sætte kunden i centrum. Han er rutineret i at læse sit publikum og spiller præcis de sange som skaber det bedste arrangement – hvad enten det er smukke ballader eller vild festmusik. Gennem årene som professionel musiker har Jesper spillet og arbejdet med en række af landets mest succesfulde musikere. F.eks. Søs Fenger, Erann DD, Barbara Moleko, Tim Schou, Tamra Rosanes mfl.

Når i hyrer Jesper Braae får i et topprofessionelt produkt, og i vil være i trygge hænder i forhold til at alt forløber på den måde, som er bedst for jeres fest.

Videoklip

Anmeldelser ( | af JESPER BRAAE: 5,0 ud af 5 baseret på 17 anmeldelser )

5
1
5

Helt eminent!

Jesper spillede guitar og sang under vores bryllupsmiddag på en helt igennem skøn måde. Han var med på alle indslag, og skabte en fantastisk stemning. Efter blev han dj’en og skabte så god en fest, at folk fyldte dansegulvet op til det sidste. Kæmpe fornøjelse, og dermed også den største anbefaling herfra.

Anmeldt af Heidi Andersen d. 13. juni 2022
5
1
5

Perfekt

Jesper sang og spillede guitar til vores kirkelige velsignelse. Han kom i god tid, var meget indlevende og sang og spillede helt fantastisk, og der var ikke et øje tørt i kirken. Vi havde valgt “when you say nothing at all”, som blev fremført smukt og perfekt.
De bedste anbefalinger fra Rene og Lone

Anmeldt af Lone Gjesse d. 23. maj 2022

Kontakt JESPER BRAAE

Kontakt JESPER BRAAE via formularen her, så vil JESPER BRAAE vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.