JESPER BRAAE

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

JESPER BRAAE

Prisniveau

Kr. 2.000 - 11.000

Hjemby

Områder

Varighed

op til 10 timer

Profil

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Jesper Braae er en vaskeægte troubadour som igennem de sidste 14 år som professionel musiker har spillet til mere end 1000 bryllupper, fødselsdage, firmafester osv.
Han har specialiseret sig i helaftensløsninger med guitar/sang under maden og LIVE musik eller DJ til dans.

Jesper har ingen fine fornemmelser og forstår at sætte kunden i centrum. Han er rutineret i at læse sit publikum og spiller præcis de sange som skaber det bedste arrangement – hvad enten det er smukke ballader eller vild festmusik. Gennem årene som professionel musiker har Jesper spillet og arbejdet med en række af landets mest succesfulde musikere. F.eks. Søs Fenger, Erann DD, Barbara Moleko, Tim Schou, Tamra Rosanes mfl.

Når i hyrer Jesper Braae får i et topprofessionelt produkt, og i vil være i trygge hænder i forhold til at alt forløber på den måde, som er bedst for jeres fest.

Videoklip


Anmeldelser ( | af JESPER BRAAE: 5,0 ud af 5 baseret på 23 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt

Vi havde fornøjelsen af Jesper Braae, og han gjorde det helt fantastisk og levede fuldt op til vores forventninger. Det var så let at kommunikere med ham, og de aftaler vi indgik blev overholdt.

Anmeldt af Jørn og Jette d. 18. marts 2024
5
1
5

En super skøn aften med god musik og performance

Jesper spillede til min 60 års fest - fin afstemt Dinner musik og trio Band med Jesper i Front holdt gang i festen og alle gæster var på dansegulvet flere gange.
Jesper gik på dansegulv med sin guitar blandt gæsterne, det var en særlig oplevelse vi vil huske - hel igennem en skøn og uforglemmelig aften for mig og min mand.

Anmeldt af Vibeke Elisabeth Andresen d. 12. marts 2024

Kontakt JESPER BRAAE

Kontakt JESPER BRAAE via formularen her, så vil JESPER BRAAE vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.