JESPER BRAAE

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

JESPER BRAAE

Prisniveau

Kr. 2.000 - 11.000

Hjemby

Områder

Varighed

op til 10 timer

Profil

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Jesper Braae er en vaskeægte troubadour som igennem de sidste 14 år som professionel musiker har spillet til mere end 1000 bryllupper, fødselsdage, firmafester osv.
Han har specialiseret sig i helaftensløsninger med guitar/sang under maden og LIVE musik eller DJ til dans.

Jesper har ingen fine fornemmelser og forstår at sætte kunden i centrum. Han er rutineret i at læse sit publikum og spiller præcis de sange som skaber det bedste arrangement – hvad enten det er smukke ballader eller vild festmusik. Gennem årene som professionel musiker har Jesper spillet og arbejdet med en række af landets mest succesfulde musikere. F.eks. Søs Fenger, Erann DD, Barbara Moleko, Tim Schou, Tamra Rosanes mfl.

Når i hyrer Jesper Braae får i et topprofessionelt produkt, og i vil være i trygge hænder i forhold til at alt forløber på den måde, som er bedst for jeres fest.

Videoklip


Anmeldelser ( | af JESPER BRAAE: 5,0 ud af 5 baseret på 21 anmeldelser )

5
1
5

Wauw… kæmpe anbefaling 🌟

Jesper er en fantastisk musiker - alt var suverænt.
Han spillede til min 30 års fødselsdag - live i 3 x 45 min. og derefter dj i 3 timer! Vi er selv efter et par uger stadig høje over oplevelsen med bookingen af Jesper 👏🏼

Anmeldt af Simone Sponholtz d. 18. maj 2023
5
1
5

Fantastisk musik - uforglemmelig aften.

Jesper startede med at synge i 2 x 50 min., hvorefter han gik over til DJ. God stemme - dejlig musik. Kan stærk anbefale at booke Jesper.

Anmeldt af Sally d. 6. november 2022

Kontakt JESPER BRAAE

Kontakt JESPER BRAAE via formularen her, så vil JESPER BRAAE vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.