Find levende musik til fest på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Levende musik til fest, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Søger du en af Danmarks største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen stedet, hvor man kan finde alle relevante former for god underholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

Formålet med denne portal har været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at danskere, som er på jagt efter helstøbt musik & underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere gebyrer til administration etc.. Eventzonen er den bookingportal, som samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker vores dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra mavedansere til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har tillige et bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen være meget mere end blot en portal, hvor kunstnere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet en blog med ideer til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af personer, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt inden en event at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og planlægger du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du søger god underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk